SON DAKİKA
Tarih : 2018.01.19 15:11:06

11. Kalkınma Planı Özel ihtisas Komisyonu ve Çalışma Grubu Toplantısı Yapıldı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak Başkanlığında gerçekleştirilen 11. Kalkınma Planı Özel İhtisas Komisyonu ve Çalışma Grubu Toplantıları kapsamında Kamu Özel Sektör İşbirliği Uygulamalarında Etkin Yönetim Özel İhtisas Komisyonu çalışmaları ele alındı.

Ankara'da gerçekleştirilen toplantıdan sonra kişisel Twitter hesabından bir açıklama ile kamoyunu aydınlatan genel müdür Funda Ocak mesajında şunları söyledi:

11. Kalkınma Planı Özel İhtisas Komisyonu ve Çalışma Grubu Toplantıları kapsamında Başkanlık ettiğim "Kamu Özel Sektör İşbirliği Uygulamalarında Etkin Yönetim Özel İhtisas Komisyonu" çalışmalarını sürdürüyor.

* Özel sektör ve kamudan seçkin uzman ve yöneticilerin katıldığı toplantıda (KÖİ) modelinin daha da geliştirilmesine yönelik görüşler dile getiriliyor. Uygulamada karşılaşılan sorunlar masaya yatırılıp 11. planda yer almasında yarar görülen öneriler tartışılıyor.

* Toplantıları onurlandırıp değerli fikirleriyle 11. Kalkınma planının hazırlıklarına ciddi entellektüel katkı sağlayan tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Ülke kalkınmasının yol haritası olan önemli bir metin için beyin fırtınası estirmek büyük bir onur hepimiz için...

Yazarlar