SON DAKİKA
Tarih : 2021.07.26 17:06:48

2021 AirlineRatings Ödülüne Qatar Airways Layık Görüldü

Havacılıkta en iyilerin seçildiği AirlineRatings ödüllerinde Qatar Airways “Yılın Havayolu”, “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu”, “En İyi İkram” ve “En İyi Business Class” ödüllerine layık görüldü Qatar Airways, AirlineRatings tarafından 2021 “Yılın Havayolu” seçildi.

Havayolu ayrıca aldığı “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu”, “En İyi İkram” ve “En İyi Business Class” ödülleri ile sunduğu iddialı hizmetlerin bir kez daha altını çizmiş oldu. Bu, Qatar Airways'in patentli Business Class kabini Qsuite ile “En İyi Business Class” ödülüne layık görüldüğü üst üste üçüncü yıl oldu. AirlineRatings “Yılın Havayolu” ödülü, ürün yeniliği, uçuş ağı ve genel güvenliğe odaklanarak havacılıkta en iyileri işaret ediyor. Tüm AirlineRatings ödülleri, havacılık alanında kapsamlı uzmanlığa ve deneyime sahip endüstri profesyonelleri tarafından bir araya getirilen katı değerlendirme kriterlerine göre veriliyor.

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker: “AirlineRatings tarafından 2021 Yılın Havayolu, Orta Doğu’nun En İyi Havayolu, En İyi İkram ve En İyi Business Class ödüllerini almak bizim için çok değerli. Son 16 ayda havacılık endüstrisi en karanlık günlerinden bazılarına tanık oldu, ancak Qatar Airways, pandemi nedeniyle diğer birçok havayolunun operasyonlarını durdurmasına rağmen çalışmaya ve yolcularının yanında olmaya devam etti. Qatar Airways yeni zirvelere ulaşmaya ve rakipsiz bir yolcu deneyimi sunarak endüstri standartlarını belirlemeye devam ediyor çünkü mükemmeliyet bizim DNA'mızda var. Taahhüdümüz, işimizin merkezine 5 yıldızlı hizmet anlayışını koyarak hem yerde hem de havada mümkün olan en yüksek sağlık ve güvenlik standartlarını sağlamaktır.” şeklinde konuştu.

Patentli bir Qatar Airways ürünü olan Qsuite, Business Class kabinde First Class deneyimi sunuyor. Qsuite, sektördeki ilk Business Class çift kişilik yatağın yanı sıra, yan yana koltuklarda oturan yolcuların sektörde bir ilk olan kendi özel odalarını oluşturmalarına olanak tanıyan ve tam mahremiyet sağlayan gizlilik panellerine sahip. Ödüllü havayolu şu anda 140'tan fazla noktaya hizmet veriyor ve uçuş ağını hızla genişletmeye devam ediyor. Katar Devleti'nin ulusal taşıyıcısı, 31 Ağustos 2021'e kadar düzenlenen tüm biletler için yolcularına kesintisiz para iadesi, seyahat tarihlerinde ve varış noktalarında sınırsız değişiklik hakkı sunan esnek rezervasyon politikası ile öne çıkıyor.

Yazarlar