SON DAKİKA
Tarih : 2019.08.21 15:52:24

Air France, KLM ve BMW 7 Serisiyle Konforlu Uçuş

Dünyanın lider havayolu şirketlerinden Air France-KLM yolcularına uçuş öncesi ve sonrasında huzurlu, rahat ve ayrıcalıklı bir atmosfer sunuyor. Dünyanın lider havayolu şirketlerinden Air France-KLM yolcularına uçuş öncesi ve sonrasında huzurlu, rahat ve ayrıcalıklı bir atmosfer sunuyor.

Dünyanın en iyi first class hizmetlerinden La Premiere ve özel ilginin keyfini yaşatan Business Class servisi yolcularının havalimanı transferlerini BMW7 serisi ayrıcalığıyla gerçekleştiriyor. Bu deneyimden ayrıca Flying Blue Elit Ve Elit Plus üyeleri ekonomi sınıfında seyahat etseler bile faydalanabiliyor.

Her zaman en iyiyi sunan Air France-KLM, yolcularının transferlerini de aynı konforda sağlamak üzere La Première, Business Class, Flying Blue Elit ve Elit Plus üyelerine Türkiye çıkışlı uçuşları için istedikleri noktadan özel şoförlü BMW 7 Serisi otomobillerle alınarak havalimanı transferleri gerçekleştiriliyor. BMW 7 Serisi’nin sahip olduğu benzersiz teknolojiler ve lüks detayları sayesinde Air France- KLM’in uçuş konforu ve ayrıcalıklı deneyimi hem karada hem de gökyüzünde sunuluyor.

Yazarlar