SON DAKİKA
Tarih : 2022.11.29 13:53:20

Airbus Summit, Bu Yıl 30 Kasım-1 Aralık Tarihlerinde Gerçekleşecek

Airbus Zirvesi'nin 2022 etkinliği, 30 Kasım-1 Aralık'ta iki gün boyunca gerçekleşecek. 2021 yılında gerçekleşen zirvenin ivmesini temel alan bu yılki etkinlikte, daha sürdürülebilir bir geleceğe doğru hız kazanan havacılık sektörünün kaydettiği somut ilerleme ve elde edilen başarılar sergilenecek.

İş dünyasından geniş katılımın beklendiği zirvede bilim, otomotiv ve enerji endüstrilerinin yanı sıra havacılık sektöründen uzman konukların yer alması bekleniyor. Net sıfır havacılığa giden yolu kısaltan umut verici yeniliklerin konuşulacağı oturumlarda katılımcılar; devrim yaratacak teknolojiler ve sektörler arası girişimleri keşfetmek için Airbus konuşmacılarına katılacak.

Uzay teknolojilerindeki sonraki adımlar, hibrit enerjiler, yenilikçi yeni dikey uçuş özellikleri, sektörler arası ortaklıklar ve sürdürülebilir havacılık yakıtlarının konu olacağı oturumlarda Airbus'ın hidrojenle çalışan ZEROe uçaklarındaki son gelişmeler paylaşılacak. Bu yılki zirvede ayrıca güçlü Avrupa savunması ve güvenliği ihtiyacı ele alınacak ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmak için bunun neden bir ön koşul olduğunu tartışılacak.

Yazarlar