SON DAKİKA
Tarih : 2018.07.12 10:48:12

Antalya Havalimanı’nda Havalandırmaya Kedi Girdi

Antalya Havalimanı’nda havalandırmaya bir hafta önce yavru kedi girdi. Duruma isyan eden havalimanı personeli “Yavru kediyi 1 haftadır kurtaramadılar. Bir sürü kablonun olduğu yere tamirat için çıkılıyor ama kurtarma olunca çıkılamıyormuş. Hayvanın kolunu bacağını kesmekle öleceğini bile bile beklemek aynı şey değil mi?”
 
ANTALYA Havalimanı iç hatlar terminaline ait havalandırmaya giren yavru kedi havalimanı personelini alarma geçirdi. Terminale gelen itfaiye ekipleri kedinin yakalanması için havalandırma çıkışına özel bir düzenek kurdu.
 
HAVALANDIRMAYA GİRMİYORLAR
1 haftadır kedinin kurtarılamadığını vurgulayan havalimanı personeli ise görevlilerin havalandırmanın içine girmek istemediğini bu nedenle kedinin ölüme terk edildiğini savundu.
 
SOSYAL MEDYADA TEPKİ
Sosyal medyadan tepkilerini dile getiren personel, şöyle dedi: “Yavru kediyi 1 haftadır kurtaramadılar. Bir sürü kablonun olduğu yere tamirat için çıkılıyor ama kurtarma olunca çıkılamıyormuş. Hayvanın kolunu bacağını kesmekle öleceğini bile bile beklemek aynı şey değil mi?”
 
KAYMAKAM DEVREDE
Antalya Havalimanı Mülki İdare Amiri Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, konunun kendisine bildirilmediğini ancak hemen olayla ilgili bilgi alacağını ve gereken müdahalenin yapılacağını vurguladı.

 

Yazarlar