SON DAKİKA
Tarih : 2019.03.26 13:33:41

TAV’daki Başarısını Muhtarlığa Taşıtacak

TAV Holding İşletme Sorumlusu Erdal Uçar, 19 yıldır ikamet ettiği mahallesine muhtar adayı oldu. Uçar, mahallemin sorunlarını biliyorum bilgi ve birikimimi mahalle sakinlerinin rahatı için harcayacağının altını çizdi. 1975 Trabzon doğumlu olan Erdal Uçar, 23 yıl süreyle TAV Holding çalışıyor ve İşletme Planlama sorumluluğu görevini sürdürüyor.

52 bin nüfusu ve 50 bin 154 seçmeni olan Bahçelievler Kocasinan merkez mahallesi muhtar adayı Erdal Uçar "Yıllardır çevremden gelen yoğun talep üzerine mahhallemize hizmet için muhtarlığa aday oldum. Mahalle sakinlerimizinde görev vermesi durumunda tek amacım Kocasinan Merkez mahallemize hakettiği hizmeti vermek olacaktır. Mahallemize tecrübe ve birikimlerimi aktarma ve hizmet etme tutkum ile çıktığım bu yolda sakinlerimizin her birine eşit davranıp herkese aynı derecede yakın olacağımı bildirmek isterim. 1 Nisan sabahı itibarıyla ilk olarak sakinlerimizin gözünde ve gönlündeki ulaşılamayan ve duvarlar arasına saklanan muhtarlık görüntüsünü sileceğim. Mahallemizin her sorunu ile yakından ilgilenecek, istenebilindiğinde ulaşılan bir muhtar olacağım" dedi.

Yaşadığı ve çalıştığı çevrede yardımseverliği ile ve çalışkanlığı ile tanınan muhtar adayı Erdal Uçar evli ve iki çocuk babası.

Yazarlar