SON DAKİKA
Tarih : 2017.10.04 12:10:04

Atlasglobal, 2018 Yaz Tarifesi Biletlerini Satışa Sundu

Global bir havayolu şirketi olma yolunda hedeflerine hızla ilerleyen Atlasglobal, 2018 yaz tarifesi biletlerini satışa sundu.
 
Uluslararası arenada izlediği büyüme stratejisi doğrultusunda uçuş ağına yeni destinasyonlar eklemeyi sürdüren Atlasglobal, 2018 yaz sezonu biletlerini satışa açtı. Mikanos, Dalaman, Bodrum, İzmir ve Antalya gibi önde gelen tatil kentlerine biletlerinizi şimdiden alın, uygun fiyatlardan faydalanma şansını yakalayın.
 
Atlasglobal son olarak Business Class yolcularına 8 ay boyunca ‘sınırsız uçuş̧’ fırsatı sunan “Atlasglobal Unlimited” kampanyasını hayata geçirdi. Kampanya Atlasglobal’in tarifeli uçuşlarının bulunduğu tüm parkurlarda, yurt dışı 3.500 USD ve yurt içi 3.500 TL’ye sınırsız uçuş imkanı sunuyor.
 
EkonomiPlus ile Özel Uçuş Keyfi
 
Atlasglobal EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcularına, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş sunarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetler sunuyor.
 
Business Class Ayrıcalığı
 
Arzu eden Atlasglobal yolcuları, Business Class’ta seyahat etmeyi tercih ederek seyahatlerini daha ayrıcalıklı bir hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, uçan şeflerin özenle hazırladığı zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçaktan V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Yazarlar