SON DAKİKA
Tarih : 2017.09.20 10:11:38

Atlasglobal’den “Business Class”ta Sınırsız Uçuş

Atlasglobal Yurt Dışına 3500 USD’ye Yurt İçine 3500 TL’ye 8 Ay Boyunca Sınırsız Uçuruyor
 
Yolcularına sunduğu hizmetleri ve yolcularının konforu için geliştirdiği yeni ürünleri ile öne çıkan Atlasglobal yeni kampanyaya imza atıyor. ‘Atlasglobal Unlimited Kampanyası’ ile Business Class yolcularına 8 ay boyunca ‘sınırsız uçuş̧’ fırsatı sunan Atlasglobal, tarifeli uçuşlarının bulunduğu tüm parkurlarda, yurt dışı 3.500 USD ve yurt içi 3.500 TL’lik alternatiflerle, istedikleri parkuru seçip istedikleri uçuşu yapma hakkı tanıyan bir ürün hazırladı.
 
Atlasglobal Pazarlama ve Kurumsal İletişim Başkanı Tuna Tunca, “Atlasglobal olarak stratejimizi daha insancıl, daha kolay erişilebilir, yenilikçi ve sektörün kabullendiği standartların üzerine çıkmak olarak belirledik. Bu sayede ‘Atlasglobal Unlimited’ kampanyamız ortaya çıktı” dedi.
 
 
 
2017 yılında marka stratejisini ‘insancıl, kolay erişilebilir ve standartlara medyan okuyan’ olarak üç ana başlıkta toplayan Atlasglobal, yenilikçi bir kampanyaya imza atıyor. ‘Atlasglobal Unlimited Kampanyası’ ile herkesi Business Class uçurmayı hedefleyen Atlasglobal, yolcularına; sekiz ay boyunca tarifeli sefer icra edilen tüm parkurlarda, 3.500 USD ve 3.500 TL’lik alternatiflerle, istedikleri parkuru seçip istedikleri uçuşu yapma hakkı tanıyan bir ürün sunuyor.
 
 
 
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Atlasglobal Pazarlama ve Kurumsal İletişim Başkanı Tuna Tunca, “Atlasglobal olarak marka hedefimizi; daha insancıl, daha kolay erişilebilir, yenilikçi ve sektörün kabullendiği standartların üzerine çıkmak olarak belirledik. Bu doğrultuda uçmayı daha kolay kılan ve herkesi uçmaya hatta Business Class uçmaya davet eden ‘Atlasglobal Unlimited Kampanyamız ortaya çıktı” dedi. Kampanyalarının odağında Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler’in (KOBİ), seyahatlerine yıllık olarak ciddi bütçeler ayıran kurumsal şirketler ve sık seyahat eden yolcularından oluştuğunu belirten Tunca, “Yolcularımız, bu kampanyayı satın almadan önce “3.500 TL’ye kaç kez uçuş yapabilirim?” diye kendi hesaplarını yapacaktır. Bizim yaptığımız hesaplamaya göre, 3.500 TL kapsamında 8 ay boyunca toplamda altı veya sekiz kez gidiş-dönüş bileti alan yolcu, avantajlı hale geliyor. Aynı şekilde, yurt dışına dört veya altı kez giden yolcularımız, bu kampanyadan yararlandıkları takdirde avantajlı konuma geliyor. Bu şu anlama geliyor: Eğer bir yolcumuz yurt dışına bir yıl veya sekiz ay boyunca altı kereden fazla gideceğini öngörüyorsa, yolcumuz için bu kampanya, maliyet anlamında çok efektif hale geliyor. Yolcularımız kampanya detaylarını https://www.atlasglb.com/unlimited web sitemizden öğrenebiliyorlar” ifadelerini kullandı.

 

Yazarlar