SON DAKİKA
Tarih : 2018.02.21 15:23:27

Bali Aktarmalı Auckland Uçuşlarına Başlıyor

Emirates Havayolu, Bali ve Auckland gibi gözde uçuş noktaları için düzenlediği yeni servisi ile Emirates ağı ve Bali arasındaki artan talepleri karşılayacak ve Yeni Zelanda ziyaretçilerine, yeni bağlantı seçenekleri sağlayacak İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Bali adası aktarmalı olarak gerçekleşecek Auckland uçuşlarının, 14 Haziran 2018 tarihinden itibaren başlayacağını duyurdu.

Yeni servisle birlikte, Emirates’in mevcut günlük Dubai ve Auckland arasındaki direkt global olarak seyahat edenlere, Yeni Zelanda’ya günlük toplam üç uçuş sağlanmış olacak. Ayrıca, yolcular yazın* Dubai’den Bali’ye yapılan üç adet günlük servisten yararlanma seçeneğine sahip olurken, bu yeni uçuş, şu anda iki sınıflı bir Boeing 777 300-ER ile gerçekleştirilen Emirates’in mevcut iki servisine ek olacak. Emirates’in yeni Dubai-Bali-Auckland uçuşu, yolculara Auckland ve Bali arasında, yıl boyunca süren, direkt günlük servis sunarken, Endonezya’daki en popüler adalardan birisini de görme imkânı tanımış olacak.

Havayolu bu rotada, First Class’ta 8 koltuk, Business Class’ta 42 koltuk ve Economy Class’ta 304 koltuğun yanı sıra, orta kısım depo alanında, 20 ton kargo kapasitesi sunan bir 777-300ER ile hizmet verecek. Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Bali ve Auckland’a olan yüksek talebe hizmet edecek ek kapasiteyi sağlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Auckland ve Bali arasında yıl boyunca süren servisimizin, sadece Yeni Zelanda ve Endonezya’da değil, Birleşik Krallık, Avrupa ve Ortadoğu gibi pazarlardaki küresel ağımızda bulunan müşteriler tarafından da oldukça kabul göreceğine inanıyoruz” dedi.

Muhteşem dağları ve resim gibi plajları ile Bali, 2016 yılında, 4.5 milyonun üzerindeki yabancı turist ziyareti ile dünyanın önde gelen turizm destinasyonu olarak görülüyor. Emirates’in yeni servisi, Bali’nin küresel bağlantısının kapsamını genişletirken, adanın ekonomik ve turizm anlamındaki büyümesine de daha fazla canlılık kazandıracak.

Yazarlar