SON DAKİKA
Tarih : 2017.08.21 16:39:18

Bodrum’lu Garsonlar Yasta

Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud ve ailesi Bodrum da yaptıkları lüks tatili, geçtiğimiz günlerde sonlandırdı. Prens tatili boyunca Bodrum’u altını üstüne getirip havadan ve karadan gezdi.

Birbirinden lüks mekanları kendisine özel olarak kapatan Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud, özel uçağı ile de Nusret’i ayağına getiren prens, Nusret’e hesap artı 20 bin lira bahşiş verdi. Prens bir haftada tatilinde yaklaşık 2.5 milyon lira harcadı. Suudi prens gittiği her mekanda binlerce lira garsonlara bahşiş verirken, prens gidişine en çok Bodrumlu garsonlar üzüldü.

Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud’un ve ailesinin eşyaları uçağa, 2 nakliyat kamyonu ile taşındı. Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni olan 62 yaşındaki iş adamı ve Kingdom Holding Yönetim Kurulu Başkanı Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud, eşi ve kızları ile birlikte tatil için Bodrum’a gelmişti. 150 kişilik kafileyle kraliyet ailesine ait özel jumbo uçakla Milas-Bodrum Havalimanı'na gelen Suudi prensi Konsolosluk görevlileri karşılamıştı.

Tatili boyunca bisiklete binen, su sporları yapan ve Bodrum'u havadan gezen prens bol bol alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Yazarlar