SON DAKİKA
Tarih : 2018.04.19 14:10:15

Corendon Havayolları 23 Nisan Etkinliklerinde Çocukları Pilot Yaptı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) Suna İnan Kıraç Eğitim Parkı’nda etkinliklere katılan çocuklar, Corendon Airlines’ın davetlisi olarak Corendon uçaklarından birine gezi düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında TEGV Suna İnan Kıraç Eğitim Parkı’nda 4.sınıf öğrencisi 24 çocuk, Corendon Airlines’ın Boeing 737-800 tipi uçağını yakından görme ve kokpitini gezme fırsatı buldu. Corendon Airlines, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın Suna İnan Kıraç Eğitim Parkı’nda etkinliklere katılan 24 çocuğu uçağına davet etti.

Eğitim Uzmanı Serdar Deveci ve Öğretmen Sibel Avcıoğlu Poyraz’ın eşliğinde Corendon Airlines’ın Boeing 737-800 tipi uçağına bir gezi düzenleyen çocuklar, uçağın kokpitini de görme fırsatı buldu. Kokpit ziyareti sonrasında Corendon Airlines pilotlarına ve kabin ekiplerine soru sorma şansı yakalayan çocukların heyecanı ise gözlerinden okundu. Öğrenciler, Corendon Airlines kabin memurları ile birlikte güvenlik demosunu canlandırdıktan sonra hep bir ağızdan 23 Nisan şiirleri ve şarkıları okuyarak keyifli vakit geçirdiler.

Birçoğu hayatında ilk kez uçağa binen çocuklar, Corendon Airlines ekiplerine pilot ve kabin memuru olmak istediklerini belirterek uçaktan ayrıldılar. Corendon Airlines, TEGV Suna İnan Kıraç Eğitim Parkı çocuklarına hatıra olarak gezdikleri uçağın maketini de hediye etti.

Yazarlar