SON DAKİKA
Tarih : 2022.10.01 00:27:28

Emirates, Skytrax World Airline Awards 2022’de Üç Ödül Birden Kazandı

Emirates, Skytrax World Airline Awards 2022'de, Dünyanın En İyi Ekonomi Class, Dünyanın En İyi Ekonomi Class İkram Hizmetleri ve art arda 17. kez Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence Sistemi dahil olmak üzere toplam üç ödül kazandı. Ödüller, havayolunun, Ekonomi Class geniş kabinleri, özenle hazırlanmış menüleri, eşsiz uçak içi eğlence seçenekleri, çocuklar için düşünülmüş olanakları, Emirates’in gökyüzündeki en iyi yolcu deneyimini sunma kararlılığının bir kanıtıdır.

Maliyet düşürmenin norm haline geldiği bir dönemde Emirates, her kabin sınıfında ürün ve hizmet stratejisini daha da yükseltmek için uzun vadeli yatırımlar yapıyor. Skytrax'tan gelen ödüller, havayolunun uçak içi yolcu deneyimini geliştirmek için 2 milyar ABD dolarının üzerinde yatırım yaptığını duyurmasının ardından geldi. Bu, yakında havayolunun en yeni iç konseptlerini sergileyecek 120 uçağı kapsayan havacılık tarihinin en büyük güçlendirme projelerinden birini, yeni bir misafirperverlik odaklı hizmet sunum modelini ve bu yıldan itibaren tüm kabinlerde sınıfının en iyisi ürün geliştirmelerini içeriyor.

Emirates ayrıca Thales ile yeni nesil uçak içi eğlence sistemlerine 350 milyon ABD dolarının üzerinde yatırım yapmaya hazırlanıyor. Yatırım yolcuların A350 uçak filosundaki yüksek teknoloji özelliklerini ve havayolunun yüksek çözünürlüklü ekranlarında 5.000 kanaldan oluşan devasa eğlence kütüphanesinin keyfini sürmeleri için gerçekleşecek. Emirates Ekonomi Class'ta uçan yolcular, havayolunun 130 seyahat noktasını kapsayan güçlü ağında nereye seyahat etmeyi seçerlerse seçsinler, bölgesel ve mevsimsel tatlarla zenginleştirilmiş, doyurucu ana yemekler, yan yemekler ve seyahat noktalarından ilham alan leziz tatlı menüsünü dört gözle bekleyebilirler. Emirates ayrıca Diwali, Noel, Ramazan, Kurban Bayramı, Yılbaşı ve daha yakın zamanlarda Oktoberfest ve Onam gibi etkinlikler için özel yemekler sunarak dünyanın dört bir yanından gelen eşsiz kültürleri ve gelenekleri kutlamaktan gurur duyuyor.

Yazarlar