SON DAKİKA
Tarih : 2020.08.13 15:26:40

Emirates Uçuş Ağını 74 Şehre Çıkardı

Emirates Birmingham (1 Eylül), Cebu (20 Ağustos) ve Houston (23 Ağustos) için yolcu hizmetlerine devam edeceğini duyurdu. Şirket böylece uçuş ağını 74 destinasyona çıkarırken yolcularına Dubai'deki merkezi üzerinden Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik, Avrupa ve Amerika Kıtası arasında güvenli ve rahat bağlantı uçuşları sunuyor.

Dubai ve Birmingham arasında haftada dört uçuş gerçekleştirilecek olup Dubai ve Cebu arasında ise Emirates Boeing 777-300ER ile haftada iki uçuş gerçekleştirilecek. Müşteriler, iş ve tatil amaçlı ziyaretçilere yeniden kapılarını açan Dubai'ye seyahat edebilir veya konaklayabilirler. COVID-19 PCR testleri, geldikleri ülke fark etmeksizin BAE vatandaşları, ülkede ikamet edenler ve turistler dahil, Dubai'ye (ve BAE'ne) tüm gelen ve buradan aktarma yapan yolcular için zorunludur. Dubai Destinasyonu: Pırıl pırıl güneşli plajları ve kültürel miras aktivitelerinden birinci sınıf ağırlama ve eğlence olanaklarına kadar, Dubai dünyadaki en popüler destinasyonlardan biridir. 2019 yılında, şehir 16,7 milyon ziyaretçi çekerken yüzlerce küresel toplantı ve sergi ile spor ve eğlence etkinliklerine ev sahipliği yapmıştır.

Dubai, misafir sağlığını ve güvenliğini korumaya yönelik kapsamlı ve etkili tedbirlerini destekleyen Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi'nden (WTTC) dünyada Güvenli Seyahat damgası alan ilk şehirlerden biri olmuştur. COVID-19 ile ilgili masraflar için dünya çapında ücretsiz güvence Müşteriler artık yolculukları sırasında COVID-19 tanısı konması halinde, Emirates'in COVID-19 ile ilgili tıbbi masrafları ücretsiz karşılamayı taahhüt etmesi sayesinde güvenle seyahat edebilecek.

Bu sigorta 31 Ekim 2020 tarihine kadar Emirates ile seyahat eden müşteriler için geçerlidir (ilk uçuşun 31 Ekim 2020 tarihinde veya öncesinde tamamlanması gerekmektedir) ve yolculuklarının ilk uçuşu tamamladıktan sonra 31 gün boyunca geçerlidir. Emirates müşterileri, Emirates ile seyahat ettikleri noktaya varış sonrası başka bir şehre gitmeleri halinde de bu sigortanın sağladığı ilave güvenceden faydalanmaya devam edebileceklerdir.

Yazarlar