SON DAKİKA
Tarih : 2017.04.21 13:56:46

Eurowings’ten 2017 Yazına Özel Yeni Rotalar

Eurowings, uygun maliyetli uçuş ağını 2017 yaz sezonunda da genişletmeye devam ediyor. Havayolu, Haziran 2017 itibariyle Köln/Bonn, Düsseldorf, Münih ve Viyana kalkışlı pek çok noktaya cazip fiyatlarla seyahat imkanı sunuyor.

Düşük maliyetli kaliteli taşıyıcı, Haziran ayından itibaren Köln/Bonn kalkışlı olarak, incecik kumu ve çok sayıda konaklama alternatifi ile tatilcilerin gözdesi haline gelen, Tunus’un Hammamet Körfezi kıyısında bulunan Enfidha’ya ve 5 Haziran tarihinden itibaren Yunanistan’ın İyon denizi kıyısında yer alan Preveze’ye haftada bir gün sefer düzenliyor. Ayrıca Preveze, Yunanistan’ın en çok turist çeken kasabalarından biri olan Parga’ya ve Avrupa’nın en cazip rüzgar sörfü merkezlerinden biri olan Lefkada Adası’na da ulaşım imkanı sunuyor.

Bu güzergahlara ek olarak havayolu, kış programı kapsamında Köln/Bonn havalimanından Batı Avusturya'da Tirol eyaletinin başkenti Innsbruck’a da uçuşlara başlıyor. Eurowings, 5 Temmuz tarihi itibariyle yeni bağlantı noktası olan Yunanistan'da Mora Yarımadası'nın güneyinde yer alan Kalamata’ya her Çarşamba Viyana kalkışlı seferler düzenlemeye başlıyor. Geniş kumsalları, yüksek dağları ve pek çok kültüre ev sahipliği yapan arkeolojik alanları ile bilinen Kalamata, zengin Yunan mutfağını da ziyaretçilerine sunuyor.

Yazarlar