SON DAKİKA
Tarih : 2017.07.07 15:13:08

Fransız Sokak Müzisyeninin AHL’de Mini Konseri İlgi Gördü

İstanbul'da caddeleri bir çok ülkeden sokak müzisyenleri canlandırırken 10 aydır Hindistan'da yaşayan Fransız sokak müzisyeni de ülkesine uçmak için geldiği Atatürk Havalimanı'nda Hint çalgısı ile mini konser verdi.Dünyayı gezen Fransız Alex Ambiela'nın Dış Hatlar Terminali'ndeki mini konserini yolcular da ilgiyle izlerken para vermeyi de ihmal etmediler.
 
 
İstanbul'da çeşitli ülkelerden gelen sokak müzisyenleri,canlı performanslarını sergiliyorlar. Her türlü milletten sokak müzisyenlerinin görüldüğü İstanbul'da birçok cadde'nin başından sonuna kadar ve ara sokaklarda farklı müzik sesleri eksik olmuyor.Günde binlerce turistin de geçiş yaptığı İstiklal Caddesi'nde de her enstrümanı dinlemek mümkün. Dünyanın birçok ülkesinde müzik yapan bazı sokak müzisyenleri o ülkelerdeki kazandıklarından daha çoğunu İstiklal Caddesi'nde kazandıklarını da söylüyorlar. Caddeler dışında metrolarda da sokak müzisyenleri mini konserler veriyor.Genellikle gezgin sokak müzisyenleri gezdikleri ülkede tatil paralarını çıkarmak için bu işi de yapıyor. Bu sefer sokak müzisyeninin konser yeri cadde ve metro yerine Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ydi. 
 
YOLCULAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
 
Hindistan'dan gelerek transit olarak İstanbul'dan uçacak olan sokak müzisyeni Fransız Alex Ambiela'nın uçağını beklerken Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali arındırılmış salonunda Hint çalgısı santour ile mini bir konser verdi.Enstürmanı kullanmaktaki hünerlerini sergileyen Fransız müzisyeni yolcular ilgiyle izlerken para vermeyi de ihmal etmediler.Müzisyenin konserini diğer yolcular cep telefonları ile görüntülemeyi de ihmal etmediler.
 

Yazarlar