SON DAKİKA
Tarih : 2018.02.22 01:31:39

Gürcistan’da 15. Avrupa Havacılık Forumu Başladı

Gürcistan Ekonomik ve Sürdürebilir Kalkınma Bakanı Yardımcısı Giorgi Çerkezişvili, "Bugün, CONNECT'in 15. yıl dönümünde 65 havayolu şirketi ve 250'den fazla havalimanından 500'den fazla temsilcinin katıldığı foruma ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz.

Bu demek oluyor ki Gürcistan uluslararası etkinliklerin düzenlenmesi için en önemli merkezlerden biridir." dedi. Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te, dünyanın 65 havayolu şirketinin katıldığı 15. Avrupa Havacılık Forumu CONNECT 2018 başladı. Tiflis'te bir otelde düzenlenen forum, Gürcistan Ekonomik ve Sürdürebilir Kalkınma Bakanı Yardımcısı Giorgi Çerkezişvili'nin konuşmasıyla açıldı.

Çerkezişvili, forumun, dünyanın çeşitli havayolu şirketleriyle havalimanlarının temsilcilerini her yıl bir araya getirdiğini belirterek, böylece sektör temsilcilerinin gelecek planlarını birbirleriyle paylaşma imkanı bulduğunu dile getirdi. Gürcistan'da böylesi bir etkinliğin ilk defa düzenlendiğine dikkati çeken Çerkezişvili, şu değerlendirmede bulundu: "Bugün, CONNECT'in 15. yıl dönümünde 65 havayolu şirketi ve 250'den fazla havaalanından 500'den fazla temsilcinin katıldığı foruma ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Bu demek oluyor ki Gürcistan uluslararası etkinliklerin düzenlenmesi için en önemli merkezlerden biridir."

Türkiye'den Türk Hava Yolları, Pegasus ve Atlas Global ile TAV Holding'in katıldığı forum yarın sona erecek.

Yazarlar