SON DAKİKA
Tarih : 2017.02.05 14:43:54

Her Yeni Güne Mutlu Başlayın

Günümüzü mutlu ve zinde yaşamak istiyorsak iyi bir başlangıçla "günaydın" demek gerekir. Uyandığınız andan itibaren yapacağınız olumlu değişiklikler daha iyi hissetmenizi sağlayacak! Yataktan kalktıktan sonra elleriniz ve dizlerinizin üzerinde yere uzanın. Başınızı hafifçe öne doğru atıp tüm vücudunuzu gerdirin.

Bu hareketi yaparken yavaş hareket etmeli, tüm kaslarınızı gevşetmeye odaklanmalısınız. Kan dolaşımını harekete geçirmek, sindirim sisteminizin düzenli çalışmasını desteklemek için 1 bardak ılık suyun için içine 1-2 damla limon suyu ekleyip için. Limonlu su karın şişliğini gidermek için de idealdir. Uyku halinden bir an önce çıkmak için boynunuza parmak uçlarınızla yuvarlak hareketlerle masaj yapın. Bölgedeki sinirleri uyarmak için 1-2 dakikalığına saçlarınızı sıkıca toplayın.

Bir gece önce ağızda kalan bakteriler nefesinizin kötü kokmasına neden olur. Temiz ve ferah bir nefes için dişlerinizi fırçalarken dilinizi fırçalamayı unutmayın. Güne mutlu başlamak için mutlaka ılık bir duş alın. Üzerinizdeki tüm negatif elektriğin yok olduğunu ve hafiflediğinizi hissedeceksiniz. Her dinlediğinizde kendinizi mutlu hissettiğiniz bir şarkıyı açıp güzel gününüze hediye edin!

Yazarlar