SON DAKİKA
Tarih : 2017.03.21 12:47:29

Milas-Bodrum Havalimanı Dış hatlar Yeniden Açılıyor

Tasarruf amacıyla kış sezonunda kapatılan Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali yeniden uçuşlara açılıyor.
 
Geçtiğimiz yıl 1 Aralık'ta kış sezonu nedeniyle tasarruf amacıyla uçuşlara kapatılan Milas - Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali, yeniden açılıyor.
 
İşletmeciliği TAV Milas - Bodrum Terminal İşletmeciliği AŞ. tarafından gerçekleştirilen terminalin 1 Aralık - 31 Mart tarihlerine kadar dış hat uçuşlarına kapatılması, bu süre zarfında yaşanabilecek uçuşların genel havacılık terminalinden yapılması kararı alınmıştı.
 
Rusya'yla yeniden kurulan olumlu ilişkiler ve Ukrayna'yla yapılan seyahat anlaşması nedeniyle terminalin 27 Mart tarihinde açılmasına karar verildi.
 
Tez Tour, Coral Travel ve Anextour tur operatörleri ile gerçekleşen görüşmeler sonucunda Tez-Tour yetkilileri, 2017 yılında Rusya'dan Bodrum'a Moskova-Milas-Bodrum-Moskova charter uçuşlarını "VIM-AVIA" (Vnukovo) ve "I Fly" havayolu şirketleri ile işbirliği çerçevesinde planlandığına işaret ederek 28 Nisan 2017 - 29 Ekim 2017 tarihleri arasında olmak üzere haftada 2 kere, salı ve cuma günleri Milas - Bodrum'a uçak göndereceklerini belirtti.
 
oral Travel yetkilileri de ayrıca Moskova-Bodrum-Moskova charter uçuşlarının "Uralskiye Avialiniyi" (Domodedovo) havayolu şirketi ile işbirliği kapsamında 30 Nisan 2017-15 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleşeceğini, 30 Nisan - 29 Mayıs tarihleri arasında haftada 4 sefer, 29 Mayıs 2017 tarihinden sonra da haftada 6 sefer yapılacağını bildirdi.

Yazarlar