SON DAKİKA
Tarih : 2018.06.12 17:57:59

My Emirates Pass, Yaz için Geri Dönüyor

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu’nun uçağa biniş kartını, özel bir üyelik kartına dönüştürerek şehrin her yerinde özel imkanlar ve indirimler sağladığı My Emirates Pass programı bu yaz da yolcularına daha ayrıcalıklı bir tatil imkânı sunuyor.

Emirates Havayolu, uçağa biniş kartını özel bir üyelik kartına dönüştüren “My Emirates Pass” ile Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret edecek yolculara birçok avantaj sağlıyor. 31 Ağustos 2018 tarihine kadar Dubai’ye ya da Dubai üzerinden aktarmalı olarak farklı uçuş noktalarına seyahat eden Emirates yolcuları, Dubai'nin en bilinen noktalarında, sadece biniş kartlarını* ve geçerli bir kimlik belgesini göstererek bir dizi avantajdan faydalanabiliyor.

My Emirates Pass, müşterilerine dünya çapındaki restoranlar da dahil, 250’nin üzerindeki yerde özel avantajlar sağlıyor. Özel ayrıcalıklar, ayrıca Dubai’deki heyecan verici tema parkları ya da lüks spalar da dahil, bir dizi aktivite için de geçerli. Emirates Havayolu Dubai Ticari Ürünler Başkan Yardımcısı Mohammad Al Hashimi konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “My Emirates Pass, Emirates'in merkezi Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni keşfetmenin en iyi yolu. Dubai; her zevke uygun, deneyimler sunan, dünyanın en canlı şehirlerinden biri. Şehir, sahip olduğu cazip mekanları ve dünya çapındaki tesislerini büyütüyor ve ziyaretçilerine, her gün yeni bir keşif noktası sunuyor” dedi.

Yıl boyu güneş, dünya çapında alışveriş merkezleri, restoranlar, büyüleyici plajlar ve ikonik yapılarıyla her tür seyahat severe hitap eden Dubai’yi ziyaret eden yolcular, My Emirates Pass’ı Bollywood Parks™ Dubai, MOTIONGATE™ Dubai ve bölgenin ilk LEGOLAND® Parkı ve LEGOLAND® Su Parkı da dahil olmak üzere Dubai Parks and Resorts’ta da kullanabiliyor.

Yazarlar