SON DAKİKA
Tarih : 2017.04.27 18:09:49

Oyuncu Tolga Karel’e Atatürk Havalimanı’nda Şok

Oyuncu Tolga Karel,Amerika'dan gelişinde hakkında açılan bir hakaret davasında ifade vermesi için araması çıkınca Atatürk Havalimanında polis tarafından alındı.

Amerika'ya yerleşen oyuncu Tolga Karel, THY ile Şikago'dan İstanbul'a gelişinde Atatürk Havalimanı'nda pasaport kontrolünde hakkında hakaretten araması olduğu icin polis tarafından alındı.Geçtiğimiz günlerde ikinci kez baba olan Karel trafikte karıştığı bir olayla ilgili hakkında açılan davada ifade vermesi adına Adliye'ye sevk edilmek üzere polis merkezine götürüldü.

GAZETECİLERE KONUŞTU

Atatürk Havalimanında Şube Müdürlüğü çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Karel,"Amerika’dan geliyorum. Bir yıl evvel trafikte bir tartışma olmuş ben bir yıldır burada olmadığım için savcı ifademi istemiş. İfade veremediğim için tabi ülkeye girerken ifademi vermem açısından savıya götürecekler. Onun dışında bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Yani trafikte ‘sen yol verdin, ben yol vermedim’ tartışmasından dolayı açılan bir dava.” dedi. Karel Adliye'de ifade verdikten sonra adliyeye sevk edilecek.

Yazarlar