SON DAKİKA
Tarih : 2019.04.22 15:45:24

Qatar Airways, Nisan Ayını Ödüllerle Geçirdi

Havayolu, nisan ayında Hamburg'da düzenlenen üç prestijli törende ‘Trendsetter of the Year’, ‘Best Charitable Initiatives’, ‘Best Onboard Catering Innovation’ ve‘ Best Onboard Snacks’ de dâhil sayısız ödülün sahibi oldu. Qatar Airways, üstün uçak içi konukseverliğini, yolcu deneyimini ve sosyal sorumluluk girişimlerini vurgulayan çeşitli kategorilerde sahip olduğu ödüllerle, başarılı bir nisan ayını geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor.

Havayolu, 1 Nisan'da Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenen Onboard Hospitality Awards 2019’da iki ayrı ödül kazandı. Sürdürülebilirliğin, inovasyonun ve kurumsal sosyal sorumluluğun öneminin bilincinde olan ve trendlere cevap veren Qatar Airways ve FORMIA, önemli bir farkındalığın basit ama etkili artırılmasına yardımcı olan değerli bir girişim olarak gösterilen, meme kanseri bilinçlendirme bakım setiyle ‘Best Charitable Initiatives’ özel ödülünü kazandı. Qatar Airways, Avrupa'dan yapılan gece uçuşlarında dinlenmeyi ve uykuyu optimize etmeyi amaçlayan ekspres akşam yemeği seçeneği olan çok yönlü Tasting Platter' ile ‘Trendsetter of the Year’ ödülünü aldı. Bu konsept, tadım menüsü trendini premium yolcular adına yeni bir seviyeye taşımak için uzman jüri tarafından hazırlandı.

Havayolu ayrıca üç kategoride ‘Highly Commended’ ödülüne layık görüldü: Zarif Havyar sunumu ile ‘Best Onboard Catering Innovation’, ‘Best for Onboard Kids’ ve ‘Best for Onboard Snacks - First and Business Class’. Havayolunun First Class erkek bakım seti ve çocuklara yönelik hediye çantası, 2 Nisan'da Hamburg Almanya'da düzenlenen TravelPlus Havayolu Bakım Çantası Ödülleri töreninde iki kategoride altın ödül kazandı. Bu ödüller yolcular tarafından; bakım setlerinin, uyku tulumlarının ve yatak takımlarının tasarımlarının değerlendirilmesi sonucu verilmektedir. Havayolu'nun 3 Nisan'da 'En İyi Orta Doğu Ekonomi Sınıfı Bakım Seti' ile PAX Uluslararası Okuyucu Ödülleri'ni kazanması, havayolunun nisan ayındaki Ürün Geliştirme ve Tasarım departmanının ödüllerine eklenmiştir. Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker: “Bizi bu ödüllere layık gördükleri için jüri üyelerine ve yolcularımıza teşekkür ederiz. Uçak içi ikramdan, ürün tasarımına kadar böylesine geniş bir yelpazede tanınmak, kurum içindeki tüm çalışanlarımızın özveri ve sıkı çalışmalarının bir yansımasıdır. Bir havayolu şirketi olarak, yolcularımıza en iyi hizmeti sunmak için sürekli çalışıyoruz ve son zamanlarda prestijli endüstri liderlerinin bize sunduğu ödüllerin sayısıyla da tanınmaktan onur duyuyoruz. Ödüllü hizmetimizi sunmaya ve müşterilerimizin uçuş deneyimini daha da ileri taşımaya kararlıyız.” şeklinde konuştu.

Qatar Airways ayrıca, 'En İyi Kabin İç Yolcu Deneyimi' ile PAX Uluslararası Okuyucu Ödülü'ne layık görüldü ve 4 yıldır düzenlenen Almanya'daki törende üç kez Orta Doğu'nun ‘Best In-Flight Duty Free Programme’ ödülünü aldı. Havayolu ayrıca 2019 TripAdvisor Gezginlerin Tercihi Havayolu Ödülleri'nde ‘World’s Top 10 Airline’, ‘World’s Best Business Class’, ‘Middle East Best Airline’, ‘Middle East Best Major’, ‘Middle East Best Business Class’ ve ‘Middle East Best Economy Class’ ödüllerinin sahibi oldu. Birçok ödüle sahip havayolu Qatar Airways, uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax'ın yönettiği 2018 Dünya Havayolu Ödülleri'nde ‘World’s Best Business Class’ seçilmiştir. Ayrıca Best Business Class Seat’, ‘Best Airline in the Middle East’ ve ‘World’s Best First Class Airline Lounge’ seçilmiştir. Qatar Airways şu anda merkezi Hamad Uluslararası Havaalanı (HIA) üzerinden dünya çapında 160'tan fazla destinasyonla 250'den fazla uçaktan oluşan modern bir filo işletmektedir. Qatar Airways, 2019'da kapsamlı rota ağına Lizbon, Portekiz; Malta; Rabat, Fas; İzmir, Türkiye; Langkawi, Malezya; Davao, Filipinler; ve Mogadişu, Somali de dahil olmak üzere birkaç heyecan verici yeni destinasyon daha ekleyecek.

Yazarlar