SON DAKİKA
Tarih : 2022.08.06 02:53:26

Qatar Havayolları, Endüstri Lideri Çevre Yönetim Sistemine Katıldı

Qatar Airways Group'un yan kuruluşu Qatar Aviation Services (QAS), IATA Çevresel Değerlendirme Programı'nın (IEnvA) yer hizmeti sağlayıcıları için yeni genişlemesine küresel olarak katılan ilk yer hizmetleri sağlayıcısı olmak için Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) ile ortaklığını duyurdu.

Yer hizmetleri için IEnvA programı, tüm yer operasyonlarında çevresel sürdürülebilirliği sağlamak için bir çerçeve sağlar. Havayolu programından elde edilen bilgi ve deneyimden yararlanan yer hizmeti sağlayıcıları, çevre üzerindeki etkilerini azaltmak ve operasyonel verimliliği korurken hem çalışanlar hem de toplum için sağlık ve güvenliği iyileştirmek için kesin rehberliğine güvenebilirler.

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı, Sayın Akbar Al Baker şunları söyledi: "Sürdürülebilir bir havacılık endüstrisi yaratma çabalarına öncülük etmekten gurur duyuyorum. Tüm organizasyonda çevresel sürdürülebilirlik bilinci, Qatar Airways Group'un başarısı için kritik öneme sahiptir. IEnvA aracılığıyla Qatar Aviation Services, çevresel uyumluluğun değerini gösterebilecek ve operasyonlarında sürdürülebilirliği sağlayabilecek.’’

Yazarlar