SON DAKİKA
Tarih : 2017.06.05 10:56:35

Sabiha Gökçen’e HAVAPARK Çözümü

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yolcu taşımacılığı yapan HAVABUS, yaşanan yoğunluğa ve artan talebe çözüm üretmek amacıyla HAVAPARK hizmetini geliştirdi. Bu sayede vatandaşlar, havalimanına 5 dakika mesafedeki 800 araçlık otopark alanından her 24 saatlik parklanmada 5 TL ücret ödeyerek yararlanabilecek. Otoparktan havalimanına yolcuların aktarımı ise ücretsiz servis araçlarıyla sağlanacak.
 
 
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki yolcu ve araç yoğunluğuna 5 dakika uzaklıktaki 800 araçlık HAVAPARK otoparkı çözüm oluyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yolcu taşıyan HAVABUS'ün tamamlayıcı hizmeti olan HAVAPARK, 24 saatlik parklanmadan 5 TL ücret alarak büyük bir sorunu gidermiş oluyor. Giden ve gelen yolcular için 20 dakikada bir ring yapan ücretsiz servis araçları da otopark ile havalimanı arasında mesafeyi zahmetsiz kılıyor. Bölyece HAVAPARK'ta 10 gün park yapan bir araç sahibi sadece 50 TL ödeme yaparak bu hizmeti almış olacak. Ücretler aracın kalış süresine göre günlüğü 5 TL’den hesap edilecek.
 
AMAÇ REKABET DEĞİL HİZMET
 
Yüksek güvenlikli ve kameralı HAVAPARK Otoparkı Proje Koordinatörü Okan Başusta , hizmetleri hakkında şu bilgileri paylaştı: “Sabiha Gökçen Havalimanı’nı kullanan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda kısa mesafeli ve düşük ücretli otoparkımızı beraberinde ücretsiz servis araçlarıyla birlikte hizmete açıyoruz. Müşterilerimiz, fiyatlardan, güvenlikten, verdiğimiz hizmetten memnun kaldıklarını ifade ediyorlar. Rekabet peşinde değiliz, hizmet etme peşindeyiz. Müşterilerimizin verilen hizmetle ilgili güzel ifadeleri neticesinde bizler de ücret tarifemizi 2017 aralık ayı sonuna kadar sabit tutmaya karar verdik. HAVAPARK’ı kullananlar için yıl sonuna kadar sabit fiyat günlük 5 TL olacak. 0505 067 9999 nolu telefon hattına çağrı atanlara konum atıyoruz. HAVAPARK’a ulaşım Sabiha Gökçen Havalimanına yakınlığından dolayı çok kolay, bu da müşterilerimize avantaj sağlıyor."

 

Yazarlar