SON DAKİKA
Tarih : 2019.09.19 14:59:55

Selçuk Bayraktar TEKNOFEST’te Vatandaşın Hayalini Gerçekleştirdi

Selçuk Bayraktar ile TEKNOFEST'e katılan bir vatandaş arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Diyalog sonrası Bayraktar yardımcılarına verdiği talimatla gönülleri fethetti. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde (TEKNOFEST İstanbul) duygu dolu anlar yaşandı.

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'la yanına gelen bir vatandaş arasında ilginç bir diyalog geçti. Diyalog sonrası Bayraktar,yardımcılarına verdiği talimatla gönülleri fethetti.

UÇAKLARA BİNMEK İSTEDİ

Röportaj esnasında Bayraktar'ın yanına gelen vatandaş, "Hava Harp Okulu'na gitmek istedim. Ancak çeşitli imkansızlıklardan dolayı gidemedim. En büyük hayalim, buradaki uçaklardan birine binmek" dedi.

HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Vatandaşın bu sözleri sonrası Bayraktar, yardımcılarına dönerek "Bizim Mehmet Beylere söyleyelim de amcamızı uçursunlar" şeklinde talimat vererek yaşlı adamın hayalini gerçekleştirdi.

2016YILINDA ERDOĞAN'IN KIZIYLA EVLENMİŞTİ 

Türkiye'nin ilk milli S/İHA Sistemi Bayraktar TB2'nin mimarı olan Selçuk Bayraktar, Baykar Teknik Müdürlüğü (CTO) ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. 14 Mayıs 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile evlenen Selçuk Bayraktar, bir çocuk babasıdır.

Yazarlar