SON DAKİKA
Tarih : 2017.06.02 14:05:42

Singapur Havayolları Yeni PPS Programını Tanıttı

Singapur Havayolları, PPS Club programı ile ilgili yenilikleri 1 Haziran 2017 itibariyle uygulamaya koyuyor. PPS Club, Singapur Havayolları'nın özel yolcu programı KrisFlyer içindeki en ayrıcalıklı seviyedir. PPS Club üyeleri; KrisFlyer millerinin süresiz olması, mil harcama, öncelikli erişim ve seçili havalimanlarında hızlı geçiş gibi yeni ayrıcalıklara sahip olacaklardır.

Bununla birlikte; PPS Club üyelerinin, Singapur Havayolları Premium Economy Class veya Economy Class uçuşları ile SilkAir Economy Class uçuşları sırasında ücretsiz koltuk tercih hakları olacaktır. Aynı zamanda Haziran 2017 itibariyle aşağıdakiler sunulmaya başlanacaktır:

Üyeleri Singapur Havayolları ve SilkAir'in ayrıcalıklı uçuş sınıflarında daha fazla seyahat etmelerini teşvik edecek faydaları kapsayan PPS Ödülleri. Çeşitli harcama seviyelerine ulaşan üyelere verilecek olan ve iki kat KrisFlyer mili kazanma, mil harcama indirimleri ile birlikte uçuşlarda bir üst kabin sınıfına yükseltme olanaklarını kapsayan PPS Ödülleri. 1 Haziran 2018 itibariyle, Solitaire PPS Club üyelik kriterlerinde değişiklik yapılacaktır.

Solitaire PPS Club, PPS Kulübü içerisindeki en yüksek seviyedir. PPS Club üyelerinin Solitaire seviyesine daha hızlı bir şekilde yükselmelerini sağlamak amacıyla, bir yıllık üyelik süresince Solitaire PPS Kulübüne geçiş için aranan yeterlilik gereksinimi S$50,000 PPS Değeri1 olarak değiştirilecektir.

Solitaire PPS Club üyeliğinin yenilenmesi için gereken PPS Değeri de S$50,000 olacaktır. Değişikliklerin önümüzdeki yıl içerisinde uygulamaya konmasına kadar Solitaire PPS Kulübü ile ilgili mevcut yeterlilik ve yenileme kriterleri uygulanmaya devam edecektir. Yeterlilik kazanmak için birbirini takip eden en fazla beş yıl içinde toplam S$250,000 PPE değeri gerekirken yenileme için gereken PPS değeri S$25,000 olarak belirlenmiştir.

Yazarlar