SON DAKİKA
Tarih : 2018.04.20 15:48:46

SunExpress, Türk-Alman Dostluk Maçına Ana Sponsor Oldu

Türk Hava Yolları ve Alman Lufthansa’nın ortak kuruluşu olarak yaklaşık 30 yıldır Türkiye ve Almanya’yı birbirine bağlayan SunExpress, 3 Haziran 2018 tarihinde Wiesbaden Brita-Arena’da gerçekleşecek olan Türk-Alman dostluk maçı “SunExpress Efsaneler Maçı”nın ana sponsoru oldu.

Teknik direktörlüğünü Otto Rehhagel’in üstlendiği, Fredi Bobic, Mario Basler ve David Odonkor gibi yıldız isimlerin yer aldığı Alman ekip, sahada Hamit Altıntop, Rüştü Reçber ve Hakan Ünsal gibi Türk futbolunun efsane isimleri ile karşı karşıya gelecek. Almanya’da düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan SunExpress CEO’su Jens Bischof, “Bizler, ‘Efsaneler Maçı’ ile Türkiye ve Almanya arasındaki dostluğun ne kadar kuvvetli olduğunu bir kez daha vurgulamayı amaçlıyoruz.

SunExpress olarak, sahadaki bu rekabetin bu iki ulus ve kültürü birbirine bağlayacağına ve dostluklarını daha da pekiştireceğine inanıyoruz” dedi. Alman Antrenör Otto Rehhagel ise, böyle güzel bir ekibin parçası olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, “Artık eskisi gibi çok hızlı olamayacağız ama güzel bir futbol ortaya konacağına eminim” dedi.

Yazarlar