SON DAKİKA
Tarih : 2017.10.11 15:18:48

TAV’dan Faik Kaptan’a Büyük Onur

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Atatürk Havalimanı'nda 40 yıldır gazetecilik yapan Faik Kaptan'ın emekli olması onuruna bir yemek verdi.

TAV Airport Hotel'de gerçekleşen yemeğe TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Türk Hava Yolları İcra Kurulu 

TAV Airport Hotel’de Sani Şener’in evsahipliğini yaptığı yemeğe THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Baikanı İlker Aycı, Türk Hava Yolları  Basın Müşaviri Yahya Üstün, BTA Genel Müdürü Sadettin Cesur , yöneticiler ve Atatürk Havalimanı’nda görev yapan basın mensupları katıldı.

Sani Şener yaptığı konuşmada, "Faik Kaptan’ı 1997 yılından beri tanıyorum. Kendisi ve havalimanında görev yapan diğer gazetecilerin çok desteğini gördük. Faik Kaptan'ın adamlığı  hiç bir zaman emekli olayacak. Bu sektör sizlerle ivme kazandı" dedi.
 
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Faik Kaptan'a teşekkür ederek,"Faik kaptan bizler için çok büyk bir değer. Havalimanında görev yapanlar için çok iyi bir örnek. THY ailesi olarak havacılık sektörüne yaptığı katkılar için teşekkür ediyorum. Bıraktığı ilkeler ve adamlığı hiçbir zaman emekli olmayacak. Kitabını okumak için şimdiden sabırsızlanıyorum”dedi. İHMD Başkanı Murat Çakır da Faik ağabeyimiz için emeklilik kararı bir nokta koymak değil bir virgüldü.  Yazacağı kitapla genç gazeteci arkadaşlarımıza örnek olmaya devam edecek” şeklinde konuştu. 
 
Gazeteci Faik Kaptan da duygusal anlar yaşadığı yemekte yaptığı konuşmada, TAV ve THY ailesine teşekkür etti.
 
Kaptan ”40 yıllık havalimanı muhabirliğimin 18 yılını bu terminade yaptım. ailemden çok buraki insanları gördüm”dedi. .Burada yaşadıklarımr kitaplaştıracağım. 40 yıllık yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”dedi.
 
Faik Kaptan'a konuşmasından sonra plaket taktim edildi. 

Yazarlar