SON DAKİKA
Tarih : 2018.01.18 01:14:19

THY Mobil Uygulaması %15 indirimle Uçma Fırsatı Sunuyor

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları, yolcularının seyahat deneyimlerini kolaylaştırmak adına yeniden tasarladığı mobil uygulaması üzerinden biletleme yapacak yolcularına yurt içi ve yurt dışı tüm uçuşlarda %15 indirim fırsatı sunuyor.

Kullanıcı arayüzü bir tasarımla yeniden hizmete sunulan Türk Hava Yolları mobil uygulaması yolcuların seyahat planlamalarında, bilet alımlarında ve Mil işlemlerinde büyük kolaylık sağlıyor. Yolcularının ödemelerini daha güvenli bir şekilde gerçekleştirmeleri için de ek geliştirmeler yapılan uygulamada yolculara içlerinde kredi kartlarını kameraya okutarak ödeme yapabilmelerini sağlayan bir seçeneğin de yer aldığı çok sayıda ödeme yöntemi yer alıyor.

Yolcuların önceki uçuşlarından ve seyahat tercihlerinden beğenilerini ön görebilen uygulama bu sayede Türk Hava Yolları yolcularının her birine farklı teklifler ile kişiselleştirilmiş bir deneyim sunabiliyor. Bunun yanında mobil uygulama ile yolcular ödül bilet veya Mil satın alabiliyor ve diğer üyelere Mil transferi gerçekleştirebiliyor.

Daha hızlı, daha kolay ve daha güvenilir hizmet sunan Türk Hava Yolları mobil uygulamasını akıllı telefonlarına indiren yolcular 18 Ocak- 20 Ocak tarihleri arasında tüm uçuşlarda uygulama üzerinden %15 indirim ile biletleme gerçekleştirebilecek.

Yazarlar