SON DAKİKA
Tarih : 2017.06.13 02:36:00

Lazer Liposuction Nedir ve Nasıl Uygulanır?

Lazer liposuction uygulamasında esas olan üçlü etki mekanizmasındaki asıl amaç bölgedeki yağ hücrelerinin bütünlüğünü bozarak parçalanmasını sağlamasıdır. İşlem esasında parçalanan yağ hücreleri sıvı halini alarak işlem esnasında kullanılan özel vakumlar sayesinde dışarı alınmaktadır.

Ancak bazı durumlarda sıvılar doğal yollar ile de dışarı atılabildiğinden vakum uygulaması yapılmadan işlem sonlandırılabilmektedir. Bu durum hastanın genel durumuna ve lazer liposuction uygulamasındaki seyrine bağlı olarak hekimimiz tarafından belirlenmektedir. Lazer ile gerçekleştirilen bu yağ alma yönteminin en önemli ve son etkilerinden b iri de işlem esnasında yağ alınan bölgelerin sıkılaşmasını ve sarkmasını önlenebilir olmasıdır.

En hızlı sixpack çıkarma yöntemlerinden b iri olan vaser hi-def uygulamasından da kısaca bahsedecek olursak, bu işlem sayesinde uzun yıllardır diyet ve spor yapmanıza rağmen kavuşamadığınız karın ya da göğüs kaslarınıza olaylıkla kavuşabilmektesiniz. Yaklaşık 2 ile 4 saat arasında değişiklik göstererek uygulanan bu işlemde erkeklerin en çok problem yaşadığı karın ve göğüs bölgelerinde istedikleri kas görünümünü elde etmesi güvenilir bir şekilde sağlanmaktadır. Üstelik en hızlı sixpack çıkarma yöntem olan vaser hi-def uygulamasının hemen ardından istenilen görünüm anında gözlemlenebilmektedir. Kişiler işlemin ardından 10 gün sonra isterler ise spora da güvenle başlayabilmektedir.

Erkeklerde Vaser Hi-Def işlemi Dr. Leyla Arvas ve ekibi ile İstanbul’un en güvenilir ve konforlu hastanelerinde gerçekleştirilmekte olup, işlem öncesinde hastalarımızın muayenesi ise hekimimizin 2012 yılından beri hizmet verdiği kendi kliniğinde gerçekleştirilmektedir. Estetik alanda oldukça donanımlı bir hekim olan Leyla Arvas özellikle erkeklerde vaser hi def uygulamasına ayrıca ilgi göstermiş ve bu alanda birçok operasyonda bulunarak başarılı çalışmalara imza atmıştır.

Sizler de karın ya da göğüs kaslarınız televizyon yıldızları gibi görünsün istiyorsanız hemen kliniğimize gelin ve dilerseniz de gelmeden önce www.drleylaarvas.com internet adresimizde yer alan numaralarımızdan bizleri arayarak randevunuzu alabilirsiniz. Unutmayın güzellik sadece estetik görünüm için değil bazen sağlık için de son derece önemlidir.

Yazarlar