SON DAKİKA
Tarih : 2017.07.11 10:16:38

Singapur Havayolları’ndan Kurumsal Şirketlere Özel Program

Singapur Havayolları, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ), iş için yaptıkları uçuşlardan daha fazla mil kazanmasını sağlayacak, yepyeni bir program olan HighFlyer programını tanıttı. İşletmelere yönelik bu yeni seyahat programı hem işletmeleri hem de çalışanları Singapur Havayolları ve SilkAir ile yaptıkları uçuşlarda ödüllendirmek için hazırlandı.
 
Çalışanlar Singapur Havayolları ya da SilkAir ile uçtuklarında KrisFlyer mil puanı toplamaya devam ederken, şirketler de HighFlyer puanı kazanacak ve iş için yapılan uçuşlar artık daha da cazip hale gelecek. Minimum yıllık seyahat harcaması sınırlaması olmaksızın, şirketler, Singapur Havayolları bilet satın alma platformu ya da yetkili seyehat acenteleri üzerinden satın alınan biletler için harcadıkları her Singapur Doları karşılığında beş HighFlyer puanı kazanacak. İşletmeler, kazandıkları HighFlyer puanlarını nasıl ve ne zaman kullanacakları belirleyebilecek, dilerlerse Singapur Havayolları ya da SilkAir ile 30 ülkede 100’den fazla varış noktasına yapacakları uçuşlarda biletlerini kısmen ya da tamamen bu puanlarla alabilecek.
 
İşletmeler, web portalı üzerinden, HighFlyer puanlarını görebilir, puan kullanabilir, yolcu ve rezervasyon işlemlerini yönetebilir ve elektronik hesap özetlerini indirebilir. Singapur Havayolları Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcı Sayın Campbell Wilson, “Singapur Havayolları olarak Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler için HighFlyer programını başlattığımız için mutluyuz. Her zaman müşterilerimizi memnun etmenin ve bizimle uçmayı daha da cazip kılmanın yolları arıyoruz.
 
HighFlyer programı, Singapur Havayolları olarak, hiç durmadan, kurumsal müşterilerimize ve yolcularımıza dönük avantajlar geliştirmeye olan isteğimizi ortaya koymaktadır.” demektedir.
 
Belirli bir yıllık harcama tutarına erişen işletmeler, büyük ölçekli işletmelerin, işletmelere yönelik tarife ve ek avantajlardan yararlanabildikleri Singapur Havayolları İşletme Seyahat Programına dahil olmayı seçebilir.

Yazarlar