SON DAKİKA
Tarih : 2017.07.17 17:52:52

THY’den Flaş Karar

THY, Ukraynadan İstanbula uçan transit yolcular için stopover (duraklama) uygulamasını başlattı. İstanbul'da 20 saatten fazla bağlantı süresi bulunan yolcular ücretsiz konaklama hizmetinden faydalanabilecek. Türk Hava Yolları, Ukraynanın başkenti Kievde Stopover in Istanbul adlı ürününün tanıtımını yaptı.

Hilton Oteli'ndeki etkinliğe, Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel, THY Doğu Avrupa ve Balkanlardan Sorumlu Satış Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Durmaz, THY Kiev Müdürü Dinçer Sayıcı ile Türk ve Ukraynalı konuklar katıldı.

THY, Ukraynadan ABD, Kanada, Kolombiya, Venezuela, Panama, Küba, Arjantin ve Brezilya,Birleşik Krallık, İrlanda, Seyşeller, Mauritius, Gürcistan, Azerbaycan, Tayland, İsrail, İtalya, Fransa, İspanya, Yunanistan, Almanya, Avusturya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Belçika ve Danimarkaya gidecek yolcular için Stopover uygulamasına başlıyor. Ukraynanın Kiev, Odessa, Harkov, Lvov, Herson ve Zaporoje kentlerinden, İstanbul üzerinden aktarmalı uçan THY yolcularına İstanbulda ücretsiz konaklama hizmeti sağlanacak. Ekonomi sınıfı yolcular dört yıldızlı otelde bir gece, business sınıf yolcular beş yıldızlı otelde iki gece ücretsiz konaklayabilecek.

Stopover uygulamasından, İstanbulda bağlantı süresi en az 20 saat olan ve İstanbul üzerinden gidiş-dönüş bileti bulunan yolcular yararlanabilecek.

Yazarlar