SON DAKİKA
Tarih : 2017.07.19 14:57:14

Lufthansa, Bu Kış Avrupa’daki Uçuş Ağını Genişletiyor

Lufthansa, Ekim sonu itibariyle yedi yeni kış rotasını uçuş ağına ekliyor. Bu kapsamda havayolu, Frankfurt kalkışlı Pamplona, ​​Cenova, Bari ve Katanya, Münih kalkışlı ise Nantes, Glasgow ve Santiago de Compostela gibi cazip destinasyonları yolcularına sunuyor.
 
Lufthansa, ilk kez uçuş programına dahil ettiği Kuzey İspanya kenti Pamplona’ya, 6 Kasım 2017 itibariyle Frankfurt’tan haftada dört kez sefer düzenleyecek. Ayrıca 29 Ekim 2017 itibariyle Lufthansa misafirleri, halihazırda Münih’ten sunulan operasyonlara ilave olarak Frankfurt kalkışlı olarak İtalyan şehirleri Cenova ve Bari’ye haftanın üç günü, Katanya’ya ise haftanın iki günü seyahat edebilecek.
 
Lufthansa, yüksek talep nedeniyle, bu kış ilk kez Münih'ten Nantes, Glasgow ve Santiago de Compostela şehirlerine uçmaya başlıyor. Havayolu, 29 Ekim itibariyle haftanın her günü Nantes’e, haftanın dört günü Glasgow’a ve her Pazar günü Santiago de Compostela’ya sefer düzenleyecek.
 
Lufthansa’nın yeni kış destinasyonlarına Türkiye’den seyahat etmek isteyen yolcular, 0212 354 88 88 no’lu çağrı merkezini arayabilir, LH.com web sitesini ziyaret edebilir veya seyahat acenteleri kanalı ile biletlerini alabilirler.

Yazarlar