SON DAKİKA
Tarih : 2017.08.04 12:00:26

Emirates, A380’in 9’uncu Yılını, Yenilenen Onboard Lounge İle Kutluyor

Emirates’in yenilenen A380 Onboard Lounge’ı, havayolunun ödüllü A380 hizmetinin 9’uncu yılında Kuala Lumpur uçuşu ile görücüye çıktı.
 
İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, ilk defa 1 Ağustos 2008 yılında hizmete sunduğu A380 Onboard Lounge’ın 9’uncu yılını yenilikler ile kutluyor. Havayolu’nun lüks ve seçkin Onboard Lounge’ı, 40 bin fit yükseklikteki en popüler sosyalleşme merkezi.
 
Lounge’ın özel yat kabinlerinden ilham alan yeni görünümünde, daha fazla özel ve sosyal alan bulunuyor. Exclusive lounge; A380’in Business ve First Class yolcularının da aralarında bulunduğu 26 yolcuyu ağırlayabiliyor ve tüm dünyadan en kaliteli şarapları sunuyor. 6 şarap bölgelerine göre değişiklik gösterse de Moët & Chandon veya Veuve Clicquot da her zaman sunulan içkiler arasında bulunuyor.
 
Emirates’in barmenlik eğitimi almış 6 binden fazla kabin üyesi, ünlü Bloody Mary veya alkolsüz Apple Spritzer’in de aralarında bulunduğu 14 farklı kokteyli yolculara sunabiliyor. Lounge’da Hennesy XO Cognac ve 18 yıllık İskoç viskisi Chivas Regal gibi özel içkiler de bulunuyor. Aynı zamanda çok sevilen isli somon bagel ve taze meyvelerin de aralarında bulunduğu 18’den fazla bar atıştırmalığı da misafirlere sunuluyor.
 
Menüde meyve suları, Illy kahve ve Dilmah’tan birbirinden farklı çay çeşitleri de bulunuyor. Yolcular, Lounge’ın arka bölümündeki 55 inç LCD ekrandan uçuş bilgilerini, canlı TV yayınlarını, güncel haberleri ve spor karşılaşmalarını takip edebiliyor. Emirates son olarak, lounge’daki Skyward üyelerine tüm uçuşları boyunca ücretsiz Wi-Fi hizmeti de sağlıyor.
 
Emirates; 6 kıtada, 48 şehre A380 ile uçuyor. Emirates, filosundaki 96 ve siparişteki 46 çift katlı uçağı ile dünyanın en büyük A380 operatörü. Seyahat edenlerin ilk tercihi Emirates A380, 2008’den bugüne 80 milyon yolcu taşıdı.

Yazarlar