SON DAKİKA
Tarih : 2017.08.09 14:32:45

Miles&Smiles Dev Markalar ile Güç Birliği Yaptı.

7 milyonu aşan üye sayısıyla Türkiye’nin en büyüğü olmasının yanında dünyada da önemli havayolu sadakat programları arasına giren Miles&Smiles üyelerine uçmanın yanı sıra otel konaklama, araç kiralama, sigorta, akaryakıt ve market alış verişi gibi günlük hayattaki harcamalar ile mil kazanma fırsatı sunuyor.

Sunduğu ayrıcalıklarla üyelerine üst sınıf seyahat deneyimi yaşatmayı ilke edinen Miles&Smiles, Türk Hava Yolları ve Garanti Bankası ortak markalı Miles&Smiles Kredi Kartı ile CarrefourSA, Arçelik, Watsons, TeknoSA, Enterprise, Opet ve Beko’da yapacakları alışverişlerde harcadıkları her 1TL’ye 2 mil; Rixos Otelleri’ndeki konaklamalarında ise 1TL’ye 4 mil kazandırıyor. Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü’nde, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Garanti Bankası CEO’su Fuat Erbil, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Ata Köseoğlu, CarrefourSA CEO’su Hakan Ergin, Arçelik ve Beko Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Watsons Türkiye Genel Müdürü Ahmet Yanıkoğlu, TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, Enterprise Türkiye Yönetici Ortağı Özarslan Tangün, Opet Genel Müdürü Cüneyt Ağca’nın katılımıyla gerçekleştirilen lansman toplantısıyla duyurulan yeni işbirliği 2017 yıl sonuna kadar yürürlükte kalacak.

Türkiye’nin önde gelen markalarıyla oluşturulan yeni mil kazandırma yapısının basın lansmanında konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, “Yaptığımız ortaklık sayesinde program üyeleri, Miles&Smiles Kredi Kartı ile sene sonuna kadar ortak işyerlerinde harcadıkları her 1875 TL’ye 1 yurtiçi tek yön bilet değerinde mil kazanabilecekler.” dedi. Program ile birlikte dağıtılacak tahmini mil miktarına da değinen Aycı, “Bu ortaklık kapsamında sene sonuna kadar tam 800 milyon mil dağıtacağımızı öngörüyoruz. Peki, 800 milyon mil ne anlama gelmektedir? Bir üyemiz kazandığı bu millerle yurtiçinde tam 215 bin kere uçabilir; dünyanın çevresini tam 5 bin kere turlayabilir veya Shop&Miles web sitesinden 17 bin adet akıllı telefon alabilir.”dedi.

Lansmanda söz alan Garanti Bankası CEO’su Fuat Erbil, “Garanti Bankası ve Türk Hava Yolları, 17 yıldır başarıyla sürdürdükleri stratejik ortaklıklarıyla, Türkiye'nin ilk ortak markalı havayolu kredi kartını yaratmanın gururunu yaşıyor. İki kurumun Miles&Smiles kredi kartıyla devam eden ortaklığı, Türkiye'deki en önemli işbirliklerinden birini oluşturuyor. Miles&Smiles kredi kartı sahiplerine sadece son 6 yılda, 8 milyon yurt içi gidiş dönüş veya 3 milyona yakın yurt dışı gidiş dönüş bilete denk gelen, yaklaşık 60 milyar mil kazandırdık. Yine 1 yıl içinde Miles&Smiles kredi kartı tarafından kazandırılan millerle, dünyanın çevresinde yaklaşık 400.000 kez tur atılmasını sağladık.” dedi. Yeni dönemdeki işbirliğine de değinen Erbil, “Miles&Smiles kredi kartı sahipleri artık çok daha fazla kazanacak. Miles&Smiles kredi kartının her yıl daha da büyüyen kullanıcı ailesine fayda sağlayacak bu yeni işbirliklerinden mutluluk duyuyoruz. Garanti Bankası'nın üst segment kredi kartı pazarındaki liderliğinde büyük rol oynayan işbirliğimizin önümüzdeki dönemlerde de gelişerek devam edeceğini umuyoruz.”dedi.

Yazarlar