SON DAKİKA
Tarih : 2017.08.15 13:47:26

Jet2 Türkiye’ye Haftada 47 Sefer Yapacak

Jet2.com ve Jet2holidays, 2018 için Türkiye kapasitesini artırma ararı aldı. İki şirket İngiltere'deki 9 uçuş noktasından yüksek sezonda Türkiye'ye haftada 47 uçuş yapacak.
 
Jet2.com ve Jet2holidays CEO'su Steve Heapy yaptığı açıklamada, "2018 Türkiye yaz programımızı satışa sunduğumuzdan itibaren rezervasyonlarımızda büyük bir artış gördük. Bu nedenle Türkiye uçuş programımızı Dalaman Bölgesi dahil daha da arttırmaktan memnuniyet duyuyoruz" dedi.
 
Türkiye'ye talep yüksek
 
Jet2.com ve Jet2holidays'dan yapılan yazılı açıklamada, şunlara yer verildi:
 
“2018 Türkiye yaz programımızı satışa sunduğumuzdan itibaren rezervasyonlarımızda büyük bir artış gördük. Bu nedenle Türkiye uçuş programımızı daha da arttırmaktan memnuniyet duyuyoruz.
 
Yeni rotalar, daha fazla uçuş sayısı ve satışta olan cazip fiyatlı tatil paketleriyle Türkiye'nin, bizim şimdiye kadar planlamış olduğumuz en geniş yaz programımızın büyük başarı hikâyelerinden biri olacağını umuyoruz."
 
480 bin koltuk
 
"Jet2.com ve Jet2holidays piyasa talebine karşılık 2018 sezonuna daha çok uçak ve daha çok tatil paketi arz etmiştir. Dalamana yeni rota olarak Birmingham ve Edinburgh'tan uçuşlar konulacaktır, ayrıca mevcut uçuş noktalarından önemli oranda artışlar olacaktır."
 
Jet2.com ve Jet2holidays yüzde 107 kapasite artışı ile birlikte 2018 yılı için Türkiye'ye 460.000 koltuk arz etmektedir"
 
Açıklamada, Jet2.com ve Jet2holidays Türkiye programını güçlendirme amacı ile İngiltere'den Dalaman'a 67.000 ilave koltuk satışı arz etmiş olduğuna da işaret edilerek, şunlar paylaşıldı:
 
Paskalya ile başlayacak
 
"Söz konusu artış Birmingham ve Edinburgh'tan Dalaman'a açılacak olan yeni hatları da kapsamaktadır.
Jet2.com ve Jet2holidays piyasa talebine dayanarak yüzde 93 East Midlands ve yüzde 185 artırılmış haliyle Londra Stansted havalimanlarından Dalaman'a koltuk sayısını önemli ölçüde artırmaktadır.
 
Söz konusu kapasite artışı Paskalyadan itibaren başlayan uçuş programı sezonun erken başlayarak uzamasını sağlayacak.
Bu kapasite artışı ile Jet2.com ve Jet2holidays, İngiltere'deki 9 uçuş noktasından yüksek sezonda Türkiye'ye haftada 47 uçuş yapacaktır."

 

Yazarlar