SON DAKİKA
Tarih : 2017.08.24 12:17:09

İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği (İHMD) Yeni Başkanı Belli Oldu

 İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği (İHMD) olağan genel kurulu Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki dernek odasında yapıldı.
 
 Oylama sonrası  Murat Çakır, Celal Uçan, Süleyman Şen, Tuncer Cengiz, Alpay Yalçınkaya, Cevdet Özdemir ile Anıl Uçan'dan oluşan liste seçimi kazındı. Yönetim daha sonra gerçekleştirdiği toplantıyla Doğan Haber Ajansı Muhabiri Murat Çakır'ı İHMD Başkanlığı'na seçti. Haberapron.com Genel Yayın Yönetmeni Celal Uçan başkan yardımcılığına, Akşam gazetesi Muhabiri Süleyman Şen genel sekreterliğe, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Tuncer Cengiz saymanlığa, Sabah Gazetesi Muhabiri Cevdet Özdemir, Alpay Yalçınkaya ile haberapron.com yazı işleri müdürü Anıl Uçan'da yönetim kurulu üyeliğine seçildi.
 
  Başkanlığa seçilen Doğan Haber Ajansı muhabiri Murat Çakır, " Geçtiğimiz yıl gerçekleşen bombalı saldırı ve darbe girişimi gibi olayların yaşandığı Atatürk Havalimanı'nda arkadaşlarımızın ne kadar önemli bir noktada görev yaptığının bilincinde olarak  havalimanında görev yapan gazetecileri tek bir çatı altında toplayan derneğimiz birlik ve beraberliğin sürdürülmesi için çalışmaya devam edecektir. Yakında açılacak olan 3. Havalimanı'na geçiş yapma sürecinde derneğimiz konunun takipçisi olacaktır. Dünyanın en büyük havalimanlarından olacak yeni havalimanının büyüklüğüne paralel olarak haber trafiğinin de büyüyeceğine inanıyoruz.  Siyaset,spor, magazin, ekonomi ve gündem haberlerinin yanı sıra özellikle Türk havacılığı için önem arz eden havacılık haberlerini hazırlayan gazetecilerin görev yapabilme olanaklarının iyileştirilmesi için dernek yönetimi olarak çalışacağız " dedi.

Yazarlar