SON DAKİKA
Tarih : 2017.08.24 16:18:07

TAV Holding’de Şok İstifa

2002 yılında TAV Havalimanları Holding Genel Sekreterliği'ne, 2009 yılında da TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atanan Ahmet Ersagun Yücel Tav Holding'den istifa etti.

Çok uzun yıllar görev aldığı tüm görevlerde başarılarıyla adından söz ettirmeyi başaran Ahmet Ersagun Yücel'in istifası havacılık sektöründe şaşkınlıkla karşılanırken mesai arkadaşlarıyla vedalaşması duygusal anlara sahne oldu.

Gerek havacılık sektörü ve gereksa çalışma arkadaşları tarafından çok sevilen Ahmet Ersagun Yücel'in Meral Akşener'in kuracağı yeni partide kurucular kurulunda olacağı ve bu yöde bir teklif aldığı öğrenildi.

www.haberapron.com ailesi olarak Ahmet Ersagun Yücel'e siyasi hayatında başarılar diliyoruz.

Ahmet Ersagun Yücel California Newport Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Yücel halen, aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. Yücel ayrıca 1994'te Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Serigrafi öğrenimini tamamladı ve 1997'de New York Üniversitesi'nde Reklamcılık ve Pazarlama Programı'na katıldı. Kariyerine 1993'te MR Com Graphics'te grafiker olarak başlayan Yücel, 1995 ve 1998 yılları arasında Rifle Jeans ve Calvin Klein Jeans’te yöneticilik yaptı. 1999 yılında TAV Havalimanları’nda Genel Müdür Asistanı olarak göreve başladı. TAV Holding Genel Sekreterliği bünyesinde Kurumsal İletişim, Dış İlişkiler, Yönetim Sistemleri ile Yönetim Kurulu İdari İşler çalışmalarını da yönetiyordu.

Yazarlar