SON DAKİKA
Tarih : 2017.08.28 15:38:49

Sokak Sanatı Grafiti SunExpress İle Şimdi de Antalya’da

Dünyanın en iyi 4. tatil hava yolu olan SunExpress, sokak sanatı grafitiyi, İzmir’den sonra Antalya’da da güneş ve tatilcilerle buluşturuyor. Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yeni tanıtım konsepti olan “uçan koltuk” çerçevesinde, deniz, kum ve güneşin en yoğun olduğu, Türkiye’nin tatil cenneti Antalya’da, sokak sanatı olarak bilinen grafitiyi Antalyalılar ve tatilcilerle ile buluşturuyor.

Geçtiğimiz hafta İzmir’de tatil ve güneşle buluşan sokak sanatı grafiti etkinliği, şimdi de Antalya’da 28 ile 29 Ağustos tarihinde, ünlü grafiti sanatçısı, “Stalker” adı ile bilinen Adil Çal tarafından gerçekleştirilecek. Etkinlik çerçevesinde katılımcılar, hem eğlenecek hem de hem de bedava uçak bileti kazanma şansı yakalayacaklar.

SunExpress, 28-29 Ağustos tarihleri arasında Antalya’da canlı grafiti şovuyla tatilcileri ünlü grafiti sanatçısı Adil Çal ile buluşturacak. Tatil temalı grafiti uygulamalarını canlı olarak sergileyecek olan Çal, grafiti şovunu 28 Ağustos’ta saat 15.00 ile 21 arasında Adnan Menderes Bulvarı ile Mevlana Meydanı Bağlantı noktasında, 29 Ağustos’ta ise yine saat 15.00 ile 21.00 arası Atatürk Bulvarı 5M Migros Karşısı yaya üst geçidinin hemen sonrasında gerçekleştirecek.

Grafiti etkinliğinde uçan koltuk ile en iyi selfiyi çekip #sunexpressgrafiti hashtagi ile paylaşanlar arasında yapılacak çekilişle bir kişi 2 kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanacak.

Yazarlar