SON DAKİKA
Tarih : 2017.09.18 15:14:47

Cakes&Bakes İle Okula Dönüş Zamanı

BTA’nın sevilen markalarından Cakes&Bakes, yeni eğitim-öğretim yılında da öğrencilerin yanında. Hazırladığı dokuz farklı sandviçle tüm öğrencilerin en önemli öğünlerini keyfe dönüştüren Cakes&Bakes ile okula dönüşün tadına varılacak.

Yaz tatili artık sona erdi, çocuklar ise okula başladı. Tüm ailenin bir araya geldiği keyifli sabah sofraları yerini hızlıca atıştırılan erken kahvaltılara bırakırken, beslenme çantaları da kaldırıldıkları raflardan indirildi. Çocukların zamanlarının büyük bölümünü harcadığı okulda dikkatlerini toplamaları, sağlıklı vücut ağırlıklarını korumaları ve dengeli beslenmeleri açısından önem taşıyan öğünleri ise artık ebeveynlerin yerine Cakes&Bakes düşünüyor. Cakes&Bakes, birbirinden leziz dokuz sandviçiyle, okula yeni başlayan çocuklardan üniversitelilere kadar her yaştan öğrenciye özel lezzet deneyimleri sunuyor.

Miniklere peynir takviyesi

Cakes&Bakes’in dil peyniri, Cheddar peyniri, beyaz peynir, Ezine peyniri ya da kaşar peyniri ile lezzetlendirilen sandviçleri; açma, simit, kruvasan veya mini panini ekmeği yardımı ile hazırlanıyor. Minik öğrencilerin iştahla yiyebileceği alternatifler dil peynirli açma sandviç, Ezine peynirli zeytinli sarma açma sandviç, mini peynirli ve jambonlu sandviç, peynirli kruvasan sandviç ve beyaz peynirli simit sandviçten oluşuyor.

Lezzetli mi lezzetli etli sandviçler

Cakes&Bakes’in özenle hazırladığı ızgara tavuklu sandviç, ton balıklı sandviç, zerdeçallı ekmekte jambonlu sandviç ve dana kaburgalı peynirli sandviç günün en önemli öğünü atlamaması gereken genç öğrencilere hitap ediyor. Kepek ekmeği, panini ekmeği ya da zerdeçallı ekmeğin eşlik ettiği et içeren sandviçler ile birlikte Cakes&Bakes’in tüm lezzetleri, Atatürk Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, Yenikapı Hızlı Feribot İskelesi, Orhangazi, Osmangazi, Adnan Menderes ve Turgut Özal Hızlı Feribotları, Bostancı Deniz Otobüsü İskelesi, UNIQ İstanbul ve Maslak MEF Üniversitesi’ndeki noktalarda satışa sunuluyor.

Yazarlar