SON DAKİKA
Tarih : 2017.02.05 14:12:36

Cildi Sıkılaştıran Doğal Yöntemler

Cilt sarkmaları kadınların en çok muzdarip olduğu konulardandır.

Belli bir yaştan sonra elastikiyetini kaybeden cilt sarkmakta ve ilk yaşlanma belirtileri ortaya çıkmaktadır. Kozmetik ürünlere fazla para harcamak istemiyorsanız önerilerimize kulak verin. Evde yapabileceğiniz maske ve bakımlarla cildinizi kısa sürede daha gergin ve esnek bir hale getirebilirsiniz.

Cilt Temizliği

Cildi kısa sürede sıkılaştırmak ve kolajen yapımını uyarmak için yapılacak olan bakımlardan önce cilt mutlaka temizlenmelidir. Cilt temizliği için öncelikle sıcak su buharına yüz ve boyun bölgesi tutulmalı ve gözenekler açılmalıdır. Ölü hücrelerden cilt arındırılmalı ve tonikle son temizlik yapılmalıdır.

Cildi Ölü Hücrelerden Arındırmak

1 yumurta akı ve 1 tatlı kaşığı esmer şekerle yapılan karışım en doğal peelingdir. Cilt en doğal yöntemle ölü hücrelerden arınacak, yumurta akı ile de sıkılaşacaktır.

Gülsuyu Doğal Tonik

Tonik olarak gülsuyu cilde çok faydası olan ve cildi sıkılaştıran bir üründür. Hem tonik olarak hem de cildi sıkılaştırmak için kullanabilirsiniz. Limon Suyu ve Bal Mucizesi Limon suyu en doğal cilt sıkılaştırıcıdır. Balla karıştırılan limon suyu temiz cilde sürülmeli ve 20 dakika bekletildikten sonra ılık suyla yıkanmalıdır. Haftada iki kez uygulandığında kısa sürede cildin sıkılaştığı ve bal sayesinde de canlandığı görülecektir.

Buz Presi

Soda veya suyu buz küpleri olarak sabahları cildinizde gezdirin. Soğuk etkisinin ciltte yarattığı mucizeye inanamayacaksınız.

Yazarlar