SON DAKİKA
Tarih : 2017.02.14 16:23:43

www.tiklagelsin.com’dan Sipariş Verenler Kazanmaya Devam Ediyor

TAB Gıda’nın düzenlediği “www.tiklagelsin.com” kampanyasının 3. dönem talihlileri hediyelerini aldı. Burger King®, Popeyes ® ya da Usta Dönerci® siparişlerini “www.tiklagelsin.com” üzerinden verenler arasında yapılan çekiliş sonrası, 1 kişi Nissan Juke, 5 kişi iPhone 6S, 10 kişi LG Full HD Smart TV’nin sahibi oldu.

Burger King®, Popeyes® ve Usta Dönerci® markalarının online sipariş sitesi www.tiklagelsin.com’da 17 Ağustos’ta başlatılan ve tüm Türkiye genelinde geçerli olan çekiliş kampanyasının 3. dönem kazananları belli oldu. www.tiklagelsin.com (ücretsiz) internet sitesine ad, soyadı, açık adres ve telefon bilgileriyle giriş yaparak Burger King®, Popeyes® ve Usta Dönerci® markalı ürünlerden tek seferde 10 TL ve katları tutarında sipariş verenlerin katıldığı çekiliş sonucunda verilen hediyeler sahiplerine teslim edildi. Yapılan çekilişte Nissan Juke marka aracın sahibi olan Tolga Yazgılı, anahtarını TAB Gıda Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Asok’tan teslim aldı.

TAB Gıda, bünyesinde bulundurduğu markalarının teknolojik alt yapılarını geliştirerek sektöre farklılık kazandıran çalışmalara imza atmaya da devam ediyor. 20 yılı aşan tecrübesiyle hızlı servis restoran zinciri sektörünün lideri TAB Gıda olarak, bugün Türkiye genelinde Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s® ve Usta Dönerci ®olmak üzere tüm markalarında 1.000’e yakın restoranıyla hizmet verdiklerini belirten TAB Gıda Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Asok: “Türkiye’de hızlı servis restoran sektörünün en büyüğü olmak için geride bıraktığımız 23 yılda önemli mesafeler kat ettiğimizi görmek mutluluk verici. Bizler TAB Gıda’da yaptığımız işi daha yenilikçi kılacak pek çok örnek uygulamanın hayata geçirildiği bir laboratuvar ortamı yarattık. Son dönemde “Tıklagelsin”bu yoğun mesainin en dikkat çekici ürünlerinden biri olarak ortaya çıktı. Tıklagelsin’i hayata geçirmemizden kısa bir süre sonra çok sayıda müşterimiz bu platformu deneyimledi. Bizler TAB Gıda olarak geçmişte olduğu gibi gelecekte de genç, yaşlı herkese sunduğumuz lezzetleri daha nitelikli hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Konuşmama burada son verirken talihlimizi bir kez daha can-ı gönülden kutluyorum. www.tiklagelsin.com da yeni sürprizlerle karşınızda olacağımız günü iple çekiyoruz” dedi. www.tiklagelsin.com’dan online sipariş vererek kampanyaya katılan ve çekiliş sonrası büyük ödül Nissan Juke marka arabanın sahibi olan Tolga Yazgılı: “Çok beğendiğim ve her zaman severek sipariş verdiğim bir markadan böylesine özel bir hediye kazanmaktan dolayı çok mutluyum. Tıklagelsin.com sipariş için sürekli tercih ettiğim platformdu ve bundan sonra da olmaya devam edecek. TAB Gıda’nın kendi bünyesinde sunduğu bu site benim ve diğer kullanıcıların hayatını kolaylaştırdığına inanıyorum. TAB Gıda’ya hem eşsiz lezzetleri hem de bu kampanya için çok teşekkür ediyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.

Yazarlar