SON DAKİKA
Tarih : 2017.03.08 12:28:36

Eurowings’ten Yeni Uygun Maliyetli Seyahat Paketleri

Eurowings, kapsamlı bir turizm markasını hayata geçirerek ilerlemesini sürdürüyor. Eurowings, Tropo işbirliği ile yeni tatil markası ‘Eurowings Holidays’i 6 Mart 2017'de hizmete sundu. Bu kapsamda, yüksek kaliteli uygun maliyetli gezi paketleri makul fiyatlarla tüketicilere sunulmaya başlandı. Misafirler, Eurowings web sitesinin daha kapsamlı bir seyahat portalı haline gelmesine katkı sağlayan www.eurowings.com/holidays adresi üzerinden rezervasyonlarını yapabiliyorlar. Tekliflerin toplanması ve işlenmesi süreci Hamburg’taki deneyimli tur operatörü Tropo tarafından gerçekleştiriliyor. Hali hazırda Eurowings Holidays, tamamı Holidaycheck'de en az yüzde 70 tavsiye oranına sahip 15.000'in üzerinde otel alternatifini ziyaretçilerine sunuyor. Lansmana, Mart 2017'de ProSiebenSat.1 grubu kanalları üzerinden üç haftalık TV kampanyası eşlik edecek.
 
Eurowings Genel Müdürü Oliver Wagner: “Yeni seyahat portalımız sayesinde müşterilerimiz için daha cazip seçenekler sunuyoruz. Eurowings ile artık yalnızca uygun maliyetli ve yüksek kaliteli uçuşlar değil aynı zamanda tam bir seyahat rezervasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Eurowings Holidays ile seyahat ederken, cazip uçuş tekliflerimiz Avrupa'da ve dünyada yaklaşık 150 destinasyonu kapsıyor. Eurowings uçuşlu tatil rezervasyonları, başka hiçbir yerde daha uygun maliyetli sunulmuyor. Biz, uçuş tekliflerimizin çıkış noktasına güveniyoruz: Müşteri yalnızca gerçekten ihtiyacı olan için ödeme yapıyor. Misafirler ayrıca, rezervasyon sırasında ek hizmetlerden de yararlanabiliyorlar”.
 
Tropo Genel Müdürü Julius Kirscheneder: “Eurowings ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Eurowings uçuş teklifleri ile Tropo hizmet kombinasyonu sonucunda ortaya çıkan e-ticaret yeteneği, yolculara gerçek bir katma değer vaat ediyor: Profesyonel olarak hazırlanmış, uygun maliyetli, yüksek kaliteli paket turlar sunuluyor”.
 
Eurowings Holidays programı, hareketli metropollerde kısa şehir gezilerinin yanı sıra dünyanın en güzel tatil destinasyonlarında uzun seyahatleri de içeriyor. Eurowings’in, en uygun maliyetli paket seyahatler için sunduğu özel uçuş tarifelerini incelemek isteyen misafirler, www.eurowings.com/holidays adresini ziyaret edebilirler. Ayrıca Eurowings Holidays misafirleri, 23 kg’a kadar ücretsiz bagaj hakkı gibi avantajlardan da yararlanabiliyor. Bununla birlikte, sektörün en etkili ödül programlarından biri olan Boomerang Club’ın üyeleri 1 Avro başına 1 mil kazanıyor.
 
Kendi operatör markasını kurmak, Eurowings'in büyümesindeki bir sonraki kilometre taşını ifade ediyor. Lufthansa grubunun hızla büyüyen havayolu, uygun fiyatlı doğrudan uçuşların lider sağlayıcısı olmayı hedefliyor. Uçuşların yanı sıra gelecekteki seyahat paketleri de, Eurowings markasına giderek artan ilgiden yararlanacak. Havayolu, kendi operatör markasını kurmanın yeni müşteri gruplarına hitap edecek eksiksiz teklifler sunmanın ideal bir aracı olduğunu ifade ediyor.

Yazarlar