SON DAKİKA
Tarih : 2017.03.08 12:30:31

THY’den "8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde" Kadınlara Müthiş Sürpriz

Türk Hava Yolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, kadın yolcularına özel bir sürpriz hazırladı.  8 Mart 00.00 itibarı ile, İstanbul çıkışlı 50’den fazla uçuşta, ekonomi sınıfı bilete sahip kadın yolcular kendileri için özel olarak hazırlanan çiçek ve markalamalı kontuarda, sürpriz bir şekilde Business sınıfına upgrade ediliyor. Özellikle uzun uçuşlarda, uçaklardaki yer durumuna ve kontuara varış sırasına göre check-in işlemlerini yapmaya gelen kadın yolcular sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşıyor. Türk Hava Yolları yetkilileri gün içerisinde 200’ün üzerinde kadın yolcuyu bu şekilde upgrade edeceklerini belirtti.
 
Türk Hava Yolları, Kadınlar Günü’nde yerde başladığı kutlamalara gökyüzünde de devam ediyor.  İstanbul çıkışlı uçuşlardaki tüm misafirlerine ‘’Dünya Kadınlar Günü’nde, siz mutlu olun diye.’’ mesajını taşıyan çikolatalar ikram ederken, kabin ekipleri tarafından yapılan uçak içi anonslar ise kadınlar gününe renk kattı.
 
Alınan bilgiye göre, Türk Hava Yolları Kadınlar Gününe özel olarak bugün dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin standında büyük bir zeytin ağacı yerleştirip kadın ziyaretçilerden mesaj kartlarına en sevdiği kadının ismini, onu neden çok sevdiğini ve onunla beraber uçmak istediği TK destinasyonunu yazmalarını istiyor. Yapılan çekiliş sonucunda 20 talihli kadın yolcuya gidiş-dönüş uçak bileti hediye edilecek.

Yazarlar