SON DAKİKA
Tarih : 2017.03.09 13:16:01

Pegasus Kuzey Kıbrıs’a 2. Kişiyi Bedavaya Uçuruyor

Türkiye’den 9 uçuş noktası ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havalimanı arasındaki en yaygın uçuş tarifesini gerçekleştiren havayolu olan Pegasus, Kıbrıs uçuşlarına yönelik yeni bir kampanya başlattı.

Kampanyada, biletlerini 9-12 Mart arasında alanlar, 1 Nisan ile 22 Haziran 2017 tarihleri arasında Kıbrıs hattında yapacakları tüm uçuşlarda aynı bilette yer alacak 2. kişi için ücret ödemeyecek. Türkiye’den İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Ordu-Giresun, Antalya, Ankara, Hatay, Adana, Gaziantep ve en yeni olarak Diyarbakır’dan Kuzey Kıbrıs’a uçan Pegasus, bu kampanyasıyla bahar tatillerini Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştirmek isteyenlere ve Kuzey Kıbrıs’tan Türkiye’ye uçmak isteyen tüm Kıbrıslı misafirlerine son derece avantajlı bir seyahat imkânı sunuyor.

Pegasus’un 32’si yurt içinde 40 ülkede toplam 100 uçuş noktası ve kampanyaları ile ilgili detaylı bilgilere www.flypgs.com üzerinden ulaşılabilir. Kampanya biletleri, Pegasus web sitesi www.flypgs.com ve mobil kanalları üzerinden alınabiliyor.

Yazarlar