SON DAKİKA
Tarih : 2017.03.30 12:16:45

Onur Air, Grozni’ye İlk Seferini Gerçekleştirdi

Bu yıl havacılık sektöründe 25. yılını kutlayan Onur Air, Rusya’da uçtuğu noktalara yeni eklediği destinasyonu olan Grozni’ye ilk seferini 29 Mart tarihi itibariyle gerçekleştirdi.
Grozni hattındaki ilk uçuşunu % 80 doluluk oranıyla gerçekleştiren Onur Air, halihazırda tarifesinde yer alan Rusya destinasyonlarına Nalçik’ten sonra bir ilave daha yapmış oldu.
29 Mart Çarşamba günü Airbus A320 ile gerçekleşen ilk uçuş için apronda su takı töreni yapıldı. Grozni’ye gelen yolcular ve uçuş ekibi Grozni havalimanı yetkilileri ve medya mensupları tarafından apronda karşılandılar. Onur Air, Rusya Çeçenistan Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı ve Parlemonto Başkanı’nın desteklediği seferler ile Grozni’den yurtdışına tarifeli uçuş düzenleyen ilk Türk havayolu oldu.
Grozni uçuşları her şey dahil 69 Dolar
Her şey dahil 69 Dolar’dan başlayan fiyatlarla satışa açılan Grozni seferleri İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Grozni’ye Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 01:15’te; Grozni’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na ise Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 05:00’te gerçekleşiyor.
Yolcular İstanbul-Grozni arasında direkt uçabilmenin yanı sıra, yurt içinde Adana, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, İzmir, Malatya, Samsun ve Trabzon olmak üzere 8 şehre, yurtdışında ise Berlin, Düsseldorf, Paris, Amsterdam, Lefkoşa ve Odessa olmak üzere 6 şehre uygun fiyatlarla bağlantılı uçabiliyor.
Rusya’da 3. uçuş noktası Moskova
Onur Air, 2 Mayıs tarihi itibariyle de Rusya’daki 3. uçuş noktası olan Moskova’ya tarifeli seferlere başlayacak. Her şey dahil 69 Dolar’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Moskova uçuşları haftanın üç günü düzenlenecek.

Yazarlar