SON DAKİKA
Tarih : 2017.04.01 15:56:23

Türk Hava Yolları Yolcularına Laptop Dağıtacağını Açıkladı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, basın mensuplarına bir açıklama yaparak seyahatler sırasında ücretsiz olarak laptop dağıtılacağının bilgisini verdi.
 
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, basın mensuplarına bir açıklama yaparak seyahatler sırasında ücretsiz olarak laptop dağıtılacağının bilgisini verdi.
 
THY, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’dan İstanbul Lale Festivali Zirvesi için gelen ve 250 kişiden oluşan turizm acentesi ve basın kuruluşu temsilcilerini İstanbul’da ağırladı. Toplantıdan sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, bundan böyle Business Class bölümünde seyahat edecek olan yolculara seyahatleri sırasında ücretsiz olarak laptop verileceğinin, bu konunun üzerindeki çalışmaların sürdüğünün bilgisini verdi.
 
Türk Hava Yoları tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 12. Lale Festivali kapsamında İstanbul’daki turizmin canlandırılması amacıyla çalışmalarda bulunuldu. Kuveyt, Katar, Suudi Arabistan, Bahreyn, Filistin, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, Umman, Tunus, Lübnan, Ürdün ve Fas’tan İstanbul’a gelen bu ülkelerde bulunan 25 otelin temsilcileri bir çalıştayda toplamda 2250 toplantı yapıldı. Bu toplamtılara Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden gelen turizm acentesi, otel ve basın mensupları ile sosyal medya fenomenleri katılım gösterdi. Katılımcılar öncelikle yapılan tanıtım turundan sonra çalıştay kapsamındaki toplantılara katıldılar.
 
Tanıtım organizasyonunda konuşan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, lale mevsiminin baharın başlangıcı olduğunu ve çeşitli umutlar taşıdığını, Türkiye’nin de baharın gelmesiyle birlikte yeni atılımlar içinde olacağını, THY olarak 2017 yılında 2016 yılından çok daha güzel şeyler yapacaklarını, THY’nin her zaman yolcularının seyahatteki konforunu düşünerek hareket ettiğini söyledi.
 
Bilal Ekşi, İngiltere ve ABD’ye yapılan direk seferlerde uygulanmak üzere getirilen yolcu kabinlerinde cep telefonundan büyük elektronik cihaz bulundurulması ile ilgili yasaktan da bahsederek, uçaklardaki daha önce sadece Business Class bölümünde ücretsiz olan interneti ekonomik sınıfta da ücretsiz yaptıklarını, Business Class’ta seyahat edecek olan yolculara ücretsiz laptop dağıtılması ile ilgili çalışmalarının da sürdüğünü belirtti.
 
 Bilal Ekşi, çok sayıda yabancı basın mensubunun da sorularını yanıtladı.

 

Yazarlar