SON DAKİKA
Tarih : 2017.04.17 10:52:01

Küçük Uçak Düştü Bir Aile Yok Oldu

Florida üzerinden geçen küçük uçak, fırtına nedeniyle düştü. Uçaktaki baba, anne ve 2 çocuğu hayatını kaybetti. Ailenin, dünyaca ünlü eğlence parkı Disneyland'dan dönerken kaza yaptığı öğrenildi.
 
FIRTINAYLA MÜCADELE EDEMEDİ
Amerika'da yaşanan facia bir aileyi yok etti. Crenshaw ailesi, dünyanın en büyük eğlence parkı ve önemli bir turizm merkezi olan Disneyland'dan dönmek için yola çıkmıştı. Florida'dan Tennessee'ye dönen 4 kişilik aile, şiddetli rüzgara kapıldı. Kaza raporuna göre; uçak Alabama’ya geldiğinde şiddetli yağmur ve fırtına ile karşılaştı. Pilot, fırtınadan uzaklaşırken, uçak aniden 12 bin 000 fit’ten 5 bin 800’e alçaldı.
BOMBA GİBİ PATLADI
Aile reisi Joseph Crenshaw, eşi Jennifer (43), oğlu Jacob (16) ve kızı Jillian (14)  şiddetli fırtına yüzünden yere çakılan uçakta, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerinde bulunan görgü tanıkları, uçağın havada dönüp dururken büyük bir patlama sesi çıkardığını ifade etti. Enkazın geniş bir alana yayıldığını söyleyen tanıklar, feci yere çakılan uçaktan canlı birinin çıkma ihtimalinin olmadığını söyledi.

 

Yazarlar