SON DAKİKA
Tarih : 2017.04.20 10:52:40

Kadiju Bebeğin THY’de İşi Hazır

Türk Hava Yolları’nın (THY) Konakri-Vagadugu seferi sırasında dünyaya gözlerini açan Kadiju bebeği büyüdüğünde parlak bir kariyer bekliyor.
 
Türk Hava Yolları’nın (THY) Konakri-Vagadugu seferi sırasında dünyaya gözlerini açan Kadiju bebeği büyüdüğünde parlak bir kariyer bekliyor.
 
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı,  THY uçağında kabin görevlilerinin ellerinde dünyaya gözlerin açan Kadiju bebeğe ve ailesine bir jest yapmak istediklerini söyledi.
 
Kadiju bebek için en güvenli yerin Türkiye ve THY olduğunu kaydeden Aycı,
 
”Öncelikle muhteşem bir doğum hadisesi gerçekleşti uçağımızda. Büyük  bir gurur duyuyoruz. Bebeğin ve annenin sağlıklı olmasında tüm emeği  geçen arkadaşlarımı çalışanlarımı tebrik ediyorum. Elbette bir jest  düşünüyoruz. O bebek bizim uçağımızda dünyaya geldi.Umarım o bebeğin  eğitimi ve daha sonra da iş hayatına başladığında Türk Hava Yolları’nı tercih etmesi  onusunda elimizden geleni yapacağız ve uçağımızda meydana gelen bir  bebeği ileride pilot, teknisyen ya da kabin memuru olarak aramızda görmek bizi çok mutlu edecek” dedi.
 
Kadiju bebeğin ailesinin de istemesi halinde Türk vatandaşlığına geçmesi konusunda gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade eden Aycı, ”Kadiju bebeğin doğumu sırasında kabin ekibimizin yaptığı müdahale ve gösterdiği insancıl yaklaşım dünyanın dört bir köşesinde çok olumlu  karşılandı. Onlarca kişiden kutlama mesajları aldım. THY’nin imajına çok olumlu bir katkısı  oldu” diye konuştu.
 
 

 

Yazarlar