SON DAKİKA
Tarih : 2017.04.29 15:05:08

İlker Aycı ’THY Katarlılara Satıldı’ İddialarına Güldü

Hakan Çelik'in THY'nin Katarlılara satıldığı yönündeki iddiaları hatırlatması üzerine İlker Aycı kahkaha attı.
 
Hakan Çelik'in programına konuk olan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İngiltere ve Amerika'ya seyahat ederken gelen yasaklara karşı laptop dağıtılacağını açıklamıştı.
 
İLKER AYCI'YI GÜLDÜREN SORU
THY'nin Katarlılara satılıp satılmadığı ile ilgili soruya ise Aycı gülmekle yetindi. Aycı, "Özellikle referandum sürecinde çok ciddi şehir efsaneleri oldu. Bunlardan bir tanesi de şuydu: THY, Katarlılara satılacak. Şimdi THY'nin hisseleri zaten borsada hergün alınıp satılıyor. Bizim yüzde 51'imiz halka açık zaten. Yüzde 51'i halka açık olan bir şirkette sanırım blok hisseyi soruyorlar. Şu anda Varlık Fonu'muzda olan yüzde 49'luk hissemizi herhalde kastediyorlar."
 
Bu yasağın THY’nin başarısı ve kapasitesinden etkilenen batılı şirketlerin hamlesiyle getirildiğine dikkat çeken İlker Aycı, önümüzdeki haftadan itibaren “business class” uçan bilgisayar sahibi yolculara uçuş sırasında kullanmaları için, dizüstü bilgisayar dağıtılacağını açıkladı. İlker Aycı, ABD ve İngiltere hatlarında geçerli olacak uygulama çerçevesinde, ekonomi sınıfı uçan yolcular için de ücretsiz wi-fi internet servisi sunulacağını belirtti. 

 

Yazarlar