SON DAKİKA
Tarih : 2017.05.05 13:51:28

Yaralanan Yolcu İçin THY Hostesleri Seferber Oldu

Bombay-İstanbul seferinden dönen Türk Hava Yolları hostesleri merdivenden düşerek yaralanan kadın için seferber oldu.
 
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Geliş Katı Arındırılmış Salon'da pasaport kontrolü sonrası merdivenlerden inen Cahide Gökdemir (67) dengesini kaybederek düştü.
 
Uçuştan dönen THY ekibi de düşen yaşlı kadını görünce yardıma koştular. İlkyardım eğitimi alan hostesler yaşlı kadının başının kanadığını görünce önce hareket etmesini önlediler. Sağlık ekiplerinin çağırılmasını isteyen hostesler yaşlı kadına bu arada müdahale ettiler. Atatürk Havalimanı polisi de ekibe yardım ederken hostesler sağlık görevlileri gelene kadar yaşlı kadının yanından ayrılmadı.
 
Ceketini çıkaran bir hostes yaşlı kadının hava alması için çabalarken biri de yaşlı kadının ayakkabılarını çıkardı. Port Clinic ekipleri de kısa sürede olay yerine gelerek müdahale etti. Başından kanlar aktığı görülen kadın kliniğe götürüldü ve tedavi edildi. Bir sonraki uçuşa yetişmek için aceleyle merdivenlerden inerek başından yaralanan Cahide Gökdemir'in durumunun iyi olduğu belirtildi. Geçtiğimiz haftalarda bir THY kabin ekibi uçakta bir doğumu gerçekleştirmişti.

 

Yazarlar